---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Óvodák Debrecen.

2017.12.03. 09:12:22


A gyerekek felügyelete a legfontosabb az életben. Aki dolgozik napközben, annak nincs ideje a gyermekeire vigyázni. Ahol vannak nagyszülők és tudnak is vigyázni a kicsikre, nyugdíjasként, és megengedi az egészségi állapotuk is, ott kevesebb gondja van az apukáknak, anyukáknak.


Ha mindezek egyike sem jön össze, akkor ott vannak az óvodák. Ezek az intézmények erre a szép területre szakosodtak. Általában reggel hét órától délután öt óráig állnak az apróságok rendelkezésére.


Debrecen városában több ilyen intézményt találhatunk. Szinte a város valamennyi területén van óvoda, hogy minél rövidebb idő alatt jussanak el a szülők gyermekeikkel munkakezdés előtt és az óvó nénik felügyeletére tudják bízni a gyermeküket.


A civis város is nagyon sokat tesz azért, hogy fejlessze az óvodákat. Játszóterekkel, játékok nagy választékával, játékos programokkal és minden mással, ami elősegíti a nyugodt életvitelt.


A gyerekek programja a reggelitől kezdve a délutáni alváson át a délutáni játékig pontosan be van osztva. Verseket és szép dalokat tanulnak. Ezeket otthon előadhatják a szülők és nagyik nagy örömére.


Minden szép, amit az életben kaphatunk, elsősorban a gyerekeinknek köszönhető és ők megérdemlik a törődést.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén