---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Óvodák Debrecen.

2017.12.03. 09:12:22


A gyerekek felügyelete a legfontosabb az életben. Aki dolgozik napközben, annak nincs ideje a gyermekeire vigyázni. Ahol vannak nagyszülők és tudnak is vigyázni a kicsikre, nyugdíjasként, és megengedi az egészségi állapotuk is, ott kevesebb gondja van az apukáknak, anyukáknak.


Ha mindezek egyike sem jön össze, akkor ott vannak az óvodák. Ezek az intézmények erre a szép területre szakosodtak. Általában reggel hét órától délután öt óráig állnak az apróságok rendelkezésére.


Debrecen városában több ilyen intézményt találhatunk. Szinte a város valamennyi területén van óvoda, hogy minél rövidebb idő alatt jussanak el a szülők gyermekeikkel munkakezdés előtt és az óvó nénik felügyeletére tudják bízni a gyermeküket.


A civis város is nagyon sokat tesz azért, hogy fejlessze az óvodákat. Játszóterekkel, játékok nagy választékával, játékos programokkal és minden mással, ami elősegíti a nyugodt életvitelt.


A gyerekek programja a reggelitől kezdve a délutáni alváson át a délutáni játékig pontosan be van osztva. Verseket és szép dalokat tanulnak. Ezeket otthon előadhatják a szülők és nagyik nagy örömére.


Minden szép, amit az életben kaphatunk, elsősorban a gyerekeinknek köszönhető és ők megérdemlik a törődést.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén