---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Caramel koncert Debrecenben.

2016.11.24. 15:54:28

A Kölcsey Központ Debrecenben nagyon sok előadónak és zenekarnak biztosított helyet a közelmúltban és ez így lesz december 10-én, szombaton is. Ekkor érkezik Molnár Ferenc, művésznevén Caramel, a civis városba, hogy megtartsa zenei előadását, kísérő zenekarával.


A koncert „live" melléknévvel került felkonferálásra. A kezdési időpont 19 óra 30 perc.


Az énekest 2005-ben ismerhette meg a közönség, amikor a Televízió Megasztár műsorának győzteseként állhatott a publikum elé. Az eltelt bő egy évtized alatt népszerűsége egyre növekedett és napjainkban, a legteljesebb mértékben, a csúcsponton van.


Sikereit teltházas koncertek egész sora bizonyítja. Ötszörös platinalemezes énekesről beszélünk, aki megkapta a Fonogram díjat is.


Rajongóinak számát százezres nagyságrendben mérhetjük. Az egyik legjobb férfihangnak tartják az övét, hazai viszonylatban. Hat zenei album és több slágerlistás kislemez kiadása fűződik a nevéhez, jó néhány videoklipp levetítése mellett.


Az internetes felületeken dalait sok millióan töltötték már le és ez a szám természetesen folyamatosan növekszik.


Ezen körülmények ismeretében biztosra vehetjük, hogy érkezését nagy várakozás előzi meg.


A koncertre belépőjegyeket 4.900 Ft-os ártól egészen 6.900 Ft-os összegig lehet váltani.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén