---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Caramel koncert Debrecenben.

2016.11.24. 15:54:28

A Kölcsey Központ Debrecenben nagyon sok előadónak és zenekarnak biztosított helyet a közelmúltban és ez így lesz december 10-én, szombaton is. Ekkor érkezik Molnár Ferenc, művésznevén Caramel, a civis városba, hogy megtartsa zenei előadását, kísérő zenekarával.


A koncert „live" melléknévvel került felkonferálásra. A kezdési időpont 19 óra 30 perc.


Az énekest 2005-ben ismerhette meg a közönség, amikor a Televízió Megasztár műsorának győzteseként állhatott a publikum elé. Az eltelt bő egy évtized alatt népszerűsége egyre növekedett és napjainkban, a legteljesebb mértékben, a csúcsponton van.


Sikereit teltházas koncertek egész sora bizonyítja. Ötszörös platinalemezes énekesről beszélünk, aki megkapta a Fonogram díjat is.


Rajongóinak számát százezres nagyságrendben mérhetjük. Az egyik legjobb férfihangnak tartják az övét, hazai viszonylatban. Hat zenei album és több slágerlistás kislemez kiadása fűződik a nevéhez, jó néhány videoklipp levetítése mellett.


Az internetes felületeken dalait sok millióan töltötték már le és ez a szám természetesen folyamatosan növekszik.


Ezen körülmények ismeretében biztosra vehetjük, hogy érkezését nagy várakozás előzi meg.


A koncertre belépőjegyeket 4.900 Ft-os ártól egészen 6.900 Ft-os összegig lehet váltani.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén