---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Caramel koncert Debrecenben.

2016.11.24. 15:54:28

A Kölcsey Központ Debrecenben nagyon sok előadónak és zenekarnak biztosított helyet a közelmúltban és ez így lesz december 10-én, szombaton is. Ekkor érkezik Molnár Ferenc, művésznevén Caramel, a civis városba, hogy megtartsa zenei előadását, kísérő zenekarával.


A koncert „live" melléknévvel került felkonferálásra. A kezdési időpont 19 óra 30 perc.


Az énekest 2005-ben ismerhette meg a közönség, amikor a Televízió Megasztár műsorának győzteseként állhatott a publikum elé. Az eltelt bő egy évtized alatt népszerűsége egyre növekedett és napjainkban, a legteljesebb mértékben, a csúcsponton van.


Sikereit teltházas koncertek egész sora bizonyítja. Ötszörös platinalemezes énekesről beszélünk, aki megkapta a Fonogram díjat is.


Rajongóinak számát százezres nagyságrendben mérhetjük. Az egyik legjobb férfihangnak tartják az övét, hazai viszonylatban. Hat zenei album és több slágerlistás kislemez kiadása fűződik a nevéhez, jó néhány videoklipp levetítése mellett.


Az internetes felületeken dalait sok millióan töltötték már le és ez a szám természetesen folyamatosan növekszik.


Ezen körülmények ismeretében biztosra vehetjük, hogy érkezését nagy várakozás előzi meg.


A koncertre belépőjegyeket 4.900 Ft-os ártól egészen 6.900 Ft-os összegig lehet váltani.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén