---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

Caramel koncert Debrecenben.

2016.11.24. 15:54:28

A Kölcsey Központ Debrecenben nagyon sok előadónak és zenekarnak biztosított helyet a közelmúltban és ez így lesz december 10-én, szombaton is. Ekkor érkezik Molnár Ferenc, művésznevén Caramel, a civis városba, hogy megtartsa zenei előadását, kísérő zenekarával.


A koncert „live" melléknévvel került felkonferálásra. A kezdési időpont 19 óra 30 perc.


Az énekest 2005-ben ismerhette meg a közönség, amikor a Televízió Megasztár műsorának győzteseként állhatott a publikum elé. Az eltelt bő egy évtized alatt népszerűsége egyre növekedett és napjainkban, a legteljesebb mértékben, a csúcsponton van.


Sikereit teltházas koncertek egész sora bizonyítja. Ötszörös platinalemezes énekesről beszélünk, aki megkapta a Fonogram díjat is.


Rajongóinak számát százezres nagyságrendben mérhetjük. Az egyik legjobb férfihangnak tartják az övét, hazai viszonylatban. Hat zenei album és több slágerlistás kislemez kiadása fűződik a nevéhez, jó néhány videoklipp levetítése mellett.


Az internetes felületeken dalait sok millióan töltötték már le és ez a szám természetesen folyamatosan növekszik.


Ezen körülmények ismeretében biztosra vehetjük, hogy érkezését nagy várakozás előzi meg.


A koncertre belépőjegyeket 4.900 Ft-os ártól egészen 6.900 Ft-os összegig lehet váltani.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén