---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Disneyland Debrecen.

2016.09.10. 09:32:15


A gyerekek szórakozása, önfeledt játéka mindannyiunk számára a legfontosabb az életben. Debrecenben erre nemrégiben nyílt egy kiváló szórakoztató központ.


Helyi Disneyland néven is ismerik ezt a közel 30.000 négyzetméteren elterülő mesés helyet, melyet szó szerint érthetünk, hiszen a szép mesékhez kötődő játékok, kellemes környezetben, itt megtalálhatók.


A Kerekerdő Élménypark egész évben várja látogatóit délelőtt 10 órai nyitással, egészen este nyolc óráig. Egyedül a hétfő szünnap. Pénteken és szombaton este, két órával meghosszabbítják a nyitvatartási időt.


Szabadtéri és fedett programok gazdag választéka egyaránt várja az apróságokat, de a felnőtt kísérők is garantáltan jól érezhetik itt magukat a Balla Tónál.


Közvetlenül a belépés után kincsvadászattal indul a játékok hosszú sora. A megtalált tárgyak ajándékokra és különböző szolgáltatásokra válthatók be.


Vannak itt kalandpályák, Flinstones vízibiciklik, tarmbulin, ugrálóvár és bábszínház is.

 

Ezeken felül sok mesejelenet, benne óriás figurákkal, nyújt szép játéklehetőséget a kicsik számára. Több mesepavilonban is várnak meglepetések a gyerekekre.


A belépőjegyek ára 1.500 Ft. Ezért az összegért több játék további díjfizetés nélkül igénybe vehető és tartalmazza két fizetős játék árát is.


A vízibicikliért és néhány más szolgáltatásért 500 Ft-ot kell fizetni.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén