---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Disneyland Debrecen.

2016.09.10. 09:32:15


A gyerekek szórakozása, önfeledt játéka mindannyiunk számára a legfontosabb az életben. Debrecenben erre nemrégiben nyílt egy kiváló szórakoztató központ.


Helyi Disneyland néven is ismerik ezt a közel 30.000 négyzetméteren elterülő mesés helyet, melyet szó szerint érthetünk, hiszen a szép mesékhez kötődő játékok, kellemes környezetben, itt megtalálhatók.


A Kerekerdő Élménypark egész évben várja látogatóit délelőtt 10 órai nyitással, egészen este nyolc óráig. Egyedül a hétfő szünnap. Pénteken és szombaton este, két órával meghosszabbítják a nyitvatartási időt.


Szabadtéri és fedett programok gazdag választéka egyaránt várja az apróságokat, de a felnőtt kísérők is garantáltan jól érezhetik itt magukat a Balla Tónál.


Közvetlenül a belépés után kincsvadászattal indul a játékok hosszú sora. A megtalált tárgyak ajándékokra és különböző szolgáltatásokra válthatók be.


Vannak itt kalandpályák, Flinstones vízibiciklik, tarmbulin, ugrálóvár és bábszínház is.

 

Ezeken felül sok mesejelenet, benne óriás figurákkal, nyújt szép játéklehetőséget a kicsik számára. Több mesepavilonban is várnak meglepetések a gyerekekre.


A belépőjegyek ára 1.500 Ft. Ezért az összegért több játék további díjfizetés nélkül igénybe vehető és tartalmazza két fizetős játék árát is.


A vízibicikliért és néhány más szolgáltatásért 500 Ft-ot kell fizetni.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén