---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

Disneyland Debrecen.

2016.09.10. 09:32:15


A gyerekek szórakozása, önfeledt játéka mindannyiunk számára a legfontosabb az életben. Debrecenben erre nemrégiben nyílt egy kiváló szórakoztató központ.


Helyi Disneyland néven is ismerik ezt a közel 30.000 négyzetméteren elterülő mesés helyet, melyet szó szerint érthetünk, hiszen a szép mesékhez kötődő játékok, kellemes környezetben, itt megtalálhatók.


A Kerekerdő Élménypark egész évben várja látogatóit délelőtt 10 órai nyitással, egészen este nyolc óráig. Egyedül a hétfő szünnap. Pénteken és szombaton este, két órával meghosszabbítják a nyitvatartási időt.


Szabadtéri és fedett programok gazdag választéka egyaránt várja az apróságokat, de a felnőtt kísérők is garantáltan jól érezhetik itt magukat a Balla Tónál.


Közvetlenül a belépés után kincsvadászattal indul a játékok hosszú sora. A megtalált tárgyak ajándékokra és különböző szolgáltatásokra válthatók be.


Vannak itt kalandpályák, Flinstones vízibiciklik, tarmbulin, ugrálóvár és bábszínház is.

 

Ezeken felül sok mesejelenet, benne óriás figurákkal, nyújt szép játéklehetőséget a kicsik számára. Több mesepavilonban is várnak meglepetések a gyerekekre.


A belépőjegyek ára 1.500 Ft. Ezért az összegért több játék további díjfizetés nélkül igénybe vehető és tartalmazza két fizetős játék árát is.


A vízibicikliért és néhány más szolgáltatásért 500 Ft-ot kell fizetni.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén