---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Disneyland Debrecen.

2016.09.10. 09:32:15


A gyerekek szórakozása, önfeledt játéka mindannyiunk számára a legfontosabb az életben. Debrecenben erre nemrégiben nyílt egy kiváló szórakoztató központ.


Helyi Disneyland néven is ismerik ezt a közel 30.000 négyzetméteren elterülő mesés helyet, melyet szó szerint érthetünk, hiszen a szép mesékhez kötődő játékok, kellemes környezetben, itt megtalálhatók.


A Kerekerdő Élménypark egész évben várja látogatóit délelőtt 10 órai nyitással, egészen este nyolc óráig. Egyedül a hétfő szünnap. Pénteken és szombaton este, két órával meghosszabbítják a nyitvatartási időt.


Szabadtéri és fedett programok gazdag választéka egyaránt várja az apróságokat, de a felnőtt kísérők is garantáltan jól érezhetik itt magukat a Balla Tónál.


Közvetlenül a belépés után kincsvadászattal indul a játékok hosszú sora. A megtalált tárgyak ajándékokra és különböző szolgáltatásokra válthatók be.


Vannak itt kalandpályák, Flinstones vízibiciklik, tarmbulin, ugrálóvár és bábszínház is.

 

Ezeken felül sok mesejelenet, benne óriás figurákkal, nyújt szép játéklehetőséget a kicsik számára. Több mesepavilonban is várnak meglepetések a gyerekekre.


A belépőjegyek ára 1.500 Ft. Ezért az összegért több játék további díjfizetés nélkül igénybe vehető és tartalmazza két fizetős játék árát is.


A vízibicikliért és néhány más szolgáltatásért 500 Ft-ot kell fizetni.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén