---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

Táncművészeti bemutató.

2014.02.20. 09:29:30

 

Debrecenben több táncegyüttes tartott már előadást, de a Lord Of  The Dance társulata igazi különlegességnek számít. Ez elmúlt években többször léptek már fel Magyarországon és ezen belül Debrecen városában is.

 

Ez alkalommal, európai turnéjuk egyik állomásaként hazánkat is útba ejtik, és több nagyvárosban mutatják be produkciójukat. A civis városba március 7-én jutnak el, ahol a Főnix Sportcsarnok ad helyet számukra. A bő két órás bemutató főként az Ír folklór, zenei művészetén alapszik.

 

Michael Flatley a táncművészet vezetője és tanítómestere. Már 55 éves, ezért saját maga nem lép fel a színpadon, de munkájának minden eredménye visszaköszön a tanítványok előadásában.

 

Pályafutása az 1980-as években indult és az 1994-es évtől ő lett a világ leggyorsabb lábú táncosa és a legjobban fizetett művésze is. Lábait, 40 millió dollárra biztosították.

 

Az előadások során, ötven táncos, csaknem 600 jelmezben szerepel. Valamennyit maga választotta ki Flatley és nagy szakmai hozzáértéssel képezte ki őket, biztosítva ezzel számukra a világhírnevet. Túlzás nélkül állítható, hogy a legnépesebb közönséget vonzotta a társulat, világviszonylatban.

 

Két magyar táncos is helyet kapott a társulatban, mely hazánkra nézve hízelgő, ezen a szinten.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén