---

Édességek Debrecen

2022.05.31. 12:21:59

Debrecen városában az emberek jelentős része szereti az édességeket. A cukrászdák, fagylaltozók széles választékkal állnak az emberek rendelkezésére. Sok féle fagylalt, torta és egyéb édes süteményekből válogathat ezeken a helyeken az édes szájú vásárló.

tovább...

---

Diákok Debrecen.

2022.05.01. 18:23:38

Debrecenben több iskolában tanulhatnak a diákok. Alsó és felső tagozatban, az általános iskolákban, valamint a középiskolákban, az érettségi megszerzéséhez. A helyi egyetem híres, rendkívül magas fokon oktat és komoly tudás szükséges az ide való bekerüléshez is.

tovább...

---

Divat Debrecen

2022.04.01. 10:51:26

Debrecen városában a divat követése fontos dolog, elsősorban a hölgyek körében és az öltözködésre vonatkoztatva. A külső megjelenés sokat elárul az illetőről és többen meg is nézik, véleményt alkotva, amit fennhangon nem szokás közölni.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:44:27

Debrecenben a humor nagyon fontos az emberek köznapi életében. A humoristák, vígjátékok, színházi bohózatok, újságok vicces rovatai egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy aki igényli, jókat tudjon nevetni. A rengeteg probléma mellett szinte mindenkinek szüksége van humorra.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:42:28

tovább...

Táncművészeti bemutató.

2014.02.20. 09:29:30

 

Debrecenben több táncegyüttes tartott már előadást, de a Lord Of  The Dance társulata igazi különlegességnek számít. Ez elmúlt években többször léptek már fel Magyarországon és ezen belül Debrecen városában is.

 

Ez alkalommal, európai turnéjuk egyik állomásaként hazánkat is útba ejtik, és több nagyvárosban mutatják be produkciójukat. A civis városba március 7-én jutnak el, ahol a Főnix Sportcsarnok ad helyet számukra. A bő két órás bemutató főként az Ír folklór, zenei művészetén alapszik.

 

Michael Flatley a táncművészet vezetője és tanítómestere. Már 55 éves, ezért saját maga nem lép fel a színpadon, de munkájának minden eredménye visszaköszön a tanítványok előadásában.

 

Pályafutása az 1980-as években indult és az 1994-es évtől ő lett a világ leggyorsabb lábú táncosa és a legjobban fizetett művésze is. Lábait, 40 millió dollárra biztosították.

 

Az előadások során, ötven táncos, csaknem 600 jelmezben szerepel. Valamennyit maga választotta ki Flatley és nagy szakmai hozzáértéssel képezte ki őket, biztosítva ezzel számukra a világhírnevet. Túlzás nélkül állítható, hogy a legnépesebb közönséget vonzotta a társulat, világviszonylatban.

 

Két magyar táncos is helyet kapott a társulatban, mely hazánkra nézve hízelgő, ezen a szinten.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén