---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Táncművészeti bemutató.

2014.02.20. 09:29:30

 

Debrecenben több táncegyüttes tartott már előadást, de a Lord Of  The Dance társulata igazi különlegességnek számít. Ez elmúlt években többször léptek már fel Magyarországon és ezen belül Debrecen városában is.

 

Ez alkalommal, európai turnéjuk egyik állomásaként hazánkat is útba ejtik, és több nagyvárosban mutatják be produkciójukat. A civis városba március 7-én jutnak el, ahol a Főnix Sportcsarnok ad helyet számukra. A bő két órás bemutató főként az Ír folklór, zenei művészetén alapszik.

 

Michael Flatley a táncművészet vezetője és tanítómestere. Már 55 éves, ezért saját maga nem lép fel a színpadon, de munkájának minden eredménye visszaköszön a tanítványok előadásában.

 

Pályafutása az 1980-as években indult és az 1994-es évtől ő lett a világ leggyorsabb lábú táncosa és a legjobban fizetett művésze is. Lábait, 40 millió dollárra biztosították.

 

Az előadások során, ötven táncos, csaknem 600 jelmezben szerepel. Valamennyit maga választotta ki Flatley és nagy szakmai hozzáértéssel képezte ki őket, biztosítva ezzel számukra a világhírnevet. Túlzás nélkül állítható, hogy a legnépesebb közönséget vonzotta a társulat, világviszonylatban.

 

Két magyar táncos is helyet kapott a társulatban, mely hazánkra nézve hízelgő, ezen a szinten.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén