---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Zeneiskolák Debrecen.

2016.03.25. 08:09:45

A zene tanulása nagyon kellemes és fontos dolog azok számára, akik muzikális érzékkel és beállítottsággal rendelkeznek. A muzsika világát csodálatosnak tartja minden zenekedvelő, elsősorban a komolyzene tekintetében.


A tudomány elsajátítására remek zeneiskolák állnak az érdeklődők rendelkezésére az ország több pontján és kiemelten Debrecenben.


Ezek közül is elsőként említhetjük a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközép és Zeneiskolát, mely Alapfokú Művészeti Iskola is.


Nagyon sok olyan tehetséges gyerek van, akinek kedve is van korán elkezdeni a zeneművészeti tanulmányokat. Itt erre folyamatosan van lehetőség.

 

Az alaptanulmányok befejezése után továbbléphetnek a szakközépiskolai szintre.

 

Többen kikerültek már ebből az intézményből olyan tanulók, akik nagyon sokra vitték ezen a pályán.

 

Ez a tény is a képzés magas fokát mutatja.


A szórakoztató ipar egy része is a zenére épül. Többen ebben az irányban indulnak el és csinálnak karriert.


A másik intézmény a Simonffy Emil Zeneiskola, mely egyben a Debreceni Egyetem partneriskolájaként is működik.


Említést érdemel még a Muzsikáló Egészség Alapítványi Alapfokú Művészeti Iskola.

 

Ebben az intézményben az a cél, hogy a tanulók ne kötelességből, hanem szórakozásból tanuljanak zenét. A komolyzene mellett a könnyű és jazz zene is a tananyagban szerepel.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén