---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Zeneiskolák Debrecen.

2016.03.25. 08:09:45

A zene tanulása nagyon kellemes és fontos dolog azok számára, akik muzikális érzékkel és beállítottsággal rendelkeznek. A muzsika világát csodálatosnak tartja minden zenekedvelő, elsősorban a komolyzene tekintetében.


A tudomány elsajátítására remek zeneiskolák állnak az érdeklődők rendelkezésére az ország több pontján és kiemelten Debrecenben.


Ezek közül is elsőként említhetjük a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközép és Zeneiskolát, mely Alapfokú Művészeti Iskola is.


Nagyon sok olyan tehetséges gyerek van, akinek kedve is van korán elkezdeni a zeneművészeti tanulmányokat. Itt erre folyamatosan van lehetőség.

 

Az alaptanulmányok befejezése után továbbléphetnek a szakközépiskolai szintre.

 

Többen kikerültek már ebből az intézményből olyan tanulók, akik nagyon sokra vitték ezen a pályán.

 

Ez a tény is a képzés magas fokát mutatja.


A szórakoztató ipar egy része is a zenére épül. Többen ebben az irányban indulnak el és csinálnak karriert.


A másik intézmény a Simonffy Emil Zeneiskola, mely egyben a Debreceni Egyetem partneriskolájaként is működik.


Említést érdemel még a Muzsikáló Egészség Alapítványi Alapfokú Művészeti Iskola.

 

Ebben az intézményben az a cél, hogy a tanulók ne kötelességből, hanem szórakozásból tanuljanak zenét. A komolyzene mellett a könnyű és jazz zene is a tananyagban szerepel.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén