---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Zeneiskolák Debrecen.

2016.03.25. 08:09:45

A zene tanulása nagyon kellemes és fontos dolog azok számára, akik muzikális érzékkel és beállítottsággal rendelkeznek. A muzsika világát csodálatosnak tartja minden zenekedvelő, elsősorban a komolyzene tekintetében.


A tudomány elsajátítására remek zeneiskolák állnak az érdeklődők rendelkezésére az ország több pontján és kiemelten Debrecenben.


Ezek közül is elsőként említhetjük a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközép és Zeneiskolát, mely Alapfokú Művészeti Iskola is.


Nagyon sok olyan tehetséges gyerek van, akinek kedve is van korán elkezdeni a zeneművészeti tanulmányokat. Itt erre folyamatosan van lehetőség.

 

Az alaptanulmányok befejezése után továbbléphetnek a szakközépiskolai szintre.

 

Többen kikerültek már ebből az intézményből olyan tanulók, akik nagyon sokra vitték ezen a pályán.

 

Ez a tény is a képzés magas fokát mutatja.


A szórakoztató ipar egy része is a zenére épül. Többen ebben az irányban indulnak el és csinálnak karriert.


A másik intézmény a Simonffy Emil Zeneiskola, mely egyben a Debreceni Egyetem partneriskolájaként is működik.


Említést érdemel még a Muzsikáló Egészség Alapítványi Alapfokú Művészeti Iskola.

 

Ebben az intézményben az a cél, hogy a tanulók ne kötelességből, hanem szórakozásból tanuljanak zenét. A komolyzene mellett a könnyű és jazz zene is a tananyagban szerepel.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén