---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

Zeneiskolák Debrecen.

2016.03.25. 08:09:45

A zene tanulása nagyon kellemes és fontos dolog azok számára, akik muzikális érzékkel és beállítottsággal rendelkeznek. A muzsika világát csodálatosnak tartja minden zenekedvelő, elsősorban a komolyzene tekintetében.


A tudomány elsajátítására remek zeneiskolák állnak az érdeklődők rendelkezésére az ország több pontján és kiemelten Debrecenben.


Ezek közül is elsőként említhetjük a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközép és Zeneiskolát, mely Alapfokú Művészeti Iskola is.


Nagyon sok olyan tehetséges gyerek van, akinek kedve is van korán elkezdeni a zeneművészeti tanulmányokat. Itt erre folyamatosan van lehetőség.

 

Az alaptanulmányok befejezése után továbbléphetnek a szakközépiskolai szintre.

 

Többen kikerültek már ebből az intézményből olyan tanulók, akik nagyon sokra vitték ezen a pályán.

 

Ez a tény is a képzés magas fokát mutatja.


A szórakoztató ipar egy része is a zenére épül. Többen ebben az irányban indulnak el és csinálnak karriert.


A másik intézmény a Simonffy Emil Zeneiskola, mely egyben a Debreceni Egyetem partneriskolájaként is működik.


Említést érdemel még a Muzsikáló Egészség Alapítványi Alapfokú Művészeti Iskola.

 

Ebben az intézményben az a cél, hogy a tanulók ne kötelességből, hanem szórakozásból tanuljanak zenét. A komolyzene mellett a könnyű és jazz zene is a tananyagban szerepel.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén