---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Televízió Debrecen.

2015.12.27. 12:02:31


Ahogyan hazánk több nagyobb városában, úgy Debrecenben is van Városi Televízió. Nem csak az országos hírek fontosak, hanem minden megyének, illetve területnek megvannak a helyi érdekességei, történései és az igény arra, hogy a tájékoztató mindig pontos legyen.


Háromnegyed hétkor a „Napszemle"műsorában tájékoztatják a nézőket a városban aznap történt eseményekről. Ez talán a legnépszerűbb része a hajdúsági főváros hírtelevíziójának, mert minden hétköznap és vasárnap jelentkezik. Mintegy negyed órás időtartamban számol be az eseményekről, balesetekről, tudnivalókról és minden más aktuális témáról.


A másik kedvelt műsorcsatorna az „Esti Közelkép". Ez kizárólag hétköznapokon megy adásba. Ennek időtartama általában félóra. Itt már a hírek hátterét is vizsgálják, stúdió beszélgetésekkel és helyszíni riportokkal.


Nem hiányozhat a sport sem a híradásokkal tarkított adásokból. A „Hajrá" sportmagazin heti két alkalommal, hétfőn és csütörtökön jelentkezik. Mintegy tíz percben összefoglalja a napi sporteseményeket és 2-3 perces helyszíni interjúkat is láthatnak és hallgathatnak a város lakói.


A híradások alaplényege két részre oszthatja az embereket. Az egyik oldal véleménye szerint a riporterek alkalmatlan időben zavarnak mindenkit, érzés nélkül. Tolakodnak és vájkálnak mások magánügyeiben.


A másik tábor szerint jól végzik a munkájukat, mert a hallgatókat mindenről tájékoztatni kell.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén