---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

Televízió Debrecen.

2015.12.27. 12:02:31


Ahogyan hazánk több nagyobb városában, úgy Debrecenben is van Városi Televízió. Nem csak az országos hírek fontosak, hanem minden megyének, illetve területnek megvannak a helyi érdekességei, történései és az igény arra, hogy a tájékoztató mindig pontos legyen.


Háromnegyed hétkor a „Napszemle"műsorában tájékoztatják a nézőket a városban aznap történt eseményekről. Ez talán a legnépszerűbb része a hajdúsági főváros hírtelevíziójának, mert minden hétköznap és vasárnap jelentkezik. Mintegy negyed órás időtartamban számol be az eseményekről, balesetekről, tudnivalókról és minden más aktuális témáról.


A másik kedvelt műsorcsatorna az „Esti Közelkép". Ez kizárólag hétköznapokon megy adásba. Ennek időtartama általában félóra. Itt már a hírek hátterét is vizsgálják, stúdió beszélgetésekkel és helyszíni riportokkal.


Nem hiányozhat a sport sem a híradásokkal tarkított adásokból. A „Hajrá" sportmagazin heti két alkalommal, hétfőn és csütörtökön jelentkezik. Mintegy tíz percben összefoglalja a napi sporteseményeket és 2-3 perces helyszíni interjúkat is láthatnak és hallgathatnak a város lakói.


A híradások alaplényege két részre oszthatja az embereket. Az egyik oldal véleménye szerint a riporterek alkalmatlan időben zavarnak mindenkit, érzés nélkül. Tolakodnak és vájkálnak mások magánügyeiben.


A másik tábor szerint jól végzik a munkájukat, mert a hallgatókat mindenről tájékoztatni kell.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén