---

Édességek Debrecen

2022.05.31. 12:21:59

Debrecen városában az emberek jelentős része szereti az édességeket. A cukrászdák, fagylaltozók széles választékkal állnak az emberek rendelkezésére. Sok féle fagylalt, torta és egyéb édes süteményekből válogathat ezeken a helyeken az édes szájú vásárló.

tovább...

---

Diákok Debrecen.

2022.05.01. 18:23:38

Debrecenben több iskolában tanulhatnak a diákok. Alsó és felső tagozatban, az általános iskolákban, valamint a középiskolákban, az érettségi megszerzéséhez. A helyi egyetem híres, rendkívül magas fokon oktat és komoly tudás szükséges az ide való bekerüléshez is.

tovább...

---

Divat Debrecen

2022.04.01. 10:51:26

Debrecen városában a divat követése fontos dolog, elsősorban a hölgyek körében és az öltözködésre vonatkoztatva. A külső megjelenés sokat elárul az illetőről és többen meg is nézik, véleményt alkotva, amit fennhangon nem szokás közölni.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:44:27

Debrecenben a humor nagyon fontos az emberek köznapi életében. A humoristák, vígjátékok, színházi bohózatok, újságok vicces rovatai egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy aki igényli, jókat tudjon nevetni. A rengeteg probléma mellett szinte mindenkinek szüksége van humorra.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:42:28

tovább...

Televízió Debrecen.

2015.12.27. 12:02:31


Ahogyan hazánk több nagyobb városában, úgy Debrecenben is van Városi Televízió. Nem csak az országos hírek fontosak, hanem minden megyének, illetve területnek megvannak a helyi érdekességei, történései és az igény arra, hogy a tájékoztató mindig pontos legyen.


Háromnegyed hétkor a „Napszemle"műsorában tájékoztatják a nézőket a városban aznap történt eseményekről. Ez talán a legnépszerűbb része a hajdúsági főváros hírtelevíziójának, mert minden hétköznap és vasárnap jelentkezik. Mintegy negyed órás időtartamban számol be az eseményekről, balesetekről, tudnivalókról és minden más aktuális témáról.


A másik kedvelt műsorcsatorna az „Esti Közelkép". Ez kizárólag hétköznapokon megy adásba. Ennek időtartama általában félóra. Itt már a hírek hátterét is vizsgálják, stúdió beszélgetésekkel és helyszíni riportokkal.


Nem hiányozhat a sport sem a híradásokkal tarkított adásokból. A „Hajrá" sportmagazin heti két alkalommal, hétfőn és csütörtökön jelentkezik. Mintegy tíz percben összefoglalja a napi sporteseményeket és 2-3 perces helyszíni interjúkat is láthatnak és hallgathatnak a város lakói.


A híradások alaplényege két részre oszthatja az embereket. Az egyik oldal véleménye szerint a riporterek alkalmatlan időben zavarnak mindenkit, érzés nélkül. Tolakodnak és vájkálnak mások magánügyeiben.


A másik tábor szerint jól végzik a munkájukat, mert a hallgatókat mindenről tájékoztatni kell.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén