---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Repülőtér Debrecen.

2015.09.30. 12:51:17

Napjainkban a leggyorsabb közlekedési eszköz a repülőgép. Egy két órás légi út, közúton akár tízszer annyi időt is igénybe vehet. Főleg az üzletemberek számára ez nagy különbséget jelent.

 

Debrecenben 1930-ban nyitották meg a Repülőteret. Az első járat postai küldeményeket szállított. Az évek során egyre jobban elterjedt a személyszállítás és a tavalyi évben az utasok száma már meghaladta a 145.000 főt.

Magyarország második legnagyobb légiforgalmi központjává lépett elő ezzel. Rendszeres járatok közlekednek Európa több országába, ezen felül alkalmi légi közlekedésre van lehetőség távolabbi tájakra.

 

Gondolni kell az új pilóták betanításáról is, ezért alakult a Repülőtér területén egy légikadét-képző intézmény is. Erre a nehéz munkakörre nagyon nehéz alkalmasnak minősülni és különösen eljutni a pilóta munkájának tényleges végzéséig.

A kiválasztás hosszú folyamat, de szerencsére igazán még nem alakult ki komolyabb emberhiány ezen a területen.

 

A kisebb gépekkel sétarepülést is lehet végezni. Sokan imádják ezt az elfoglaltságot. Akadnak persze olyan emberek is, akik félnek a repüléstől és nem is hajlandók megpróbálni. Sokak számára viszont nem megfizethető ez a közlekedési

szolgáltatás.

 

 

A kényelem és a gyorsaság együtt található meg a modern repülési szolgáltatásokban.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén