---

Édességek Debrecen

2022.05.31. 12:21:59

Debrecen városában az emberek jelentős része szereti az édességeket. A cukrászdák, fagylaltozók széles választékkal állnak az emberek rendelkezésére. Sok féle fagylalt, torta és egyéb édes süteményekből válogathat ezeken a helyeken az édes szájú vásárló.

tovább...

---

Diákok Debrecen.

2022.05.01. 18:23:38

Debrecenben több iskolában tanulhatnak a diákok. Alsó és felső tagozatban, az általános iskolákban, valamint a középiskolákban, az érettségi megszerzéséhez. A helyi egyetem híres, rendkívül magas fokon oktat és komoly tudás szükséges az ide való bekerüléshez is.

tovább...

---

Divat Debrecen

2022.04.01. 10:51:26

Debrecen városában a divat követése fontos dolog, elsősorban a hölgyek körében és az öltözködésre vonatkoztatva. A külső megjelenés sokat elárul az illetőről és többen meg is nézik, véleményt alkotva, amit fennhangon nem szokás közölni.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:44:27

Debrecenben a humor nagyon fontos az emberek köznapi életében. A humoristák, vígjátékok, színházi bohózatok, újságok vicces rovatai egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy aki igényli, jókat tudjon nevetni. A rengeteg probléma mellett szinte mindenkinek szüksége van humorra.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:42:28

tovább...

Repülőtér Debrecen.

2015.09.30. 12:51:17

Napjainkban a leggyorsabb közlekedési eszköz a repülőgép. Egy két órás légi út, közúton akár tízszer annyi időt is igénybe vehet. Főleg az üzletemberek számára ez nagy különbséget jelent.

 

Debrecenben 1930-ban nyitották meg a Repülőteret. Az első járat postai küldeményeket szállított. Az évek során egyre jobban elterjedt a személyszállítás és a tavalyi évben az utasok száma már meghaladta a 145.000 főt.

Magyarország második legnagyobb légiforgalmi központjává lépett elő ezzel. Rendszeres járatok közlekednek Európa több országába, ezen felül alkalmi légi közlekedésre van lehetőség távolabbi tájakra.

 

Gondolni kell az új pilóták betanításáról is, ezért alakult a Repülőtér területén egy légikadét-képző intézmény is. Erre a nehéz munkakörre nagyon nehéz alkalmasnak minősülni és különösen eljutni a pilóta munkájának tényleges végzéséig.

A kiválasztás hosszú folyamat, de szerencsére igazán még nem alakult ki komolyabb emberhiány ezen a területen.

 

A kisebb gépekkel sétarepülést is lehet végezni. Sokan imádják ezt az elfoglaltságot. Akadnak persze olyan emberek is, akik félnek a repüléstől és nem is hajlandók megpróbálni. Sokak számára viszont nem megfizethető ez a közlekedési

szolgáltatás.

 

 

A kényelem és a gyorsaság együtt található meg a modern repülési szolgáltatásokban.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén