---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Repülőtér Debrecen.

2015.09.30. 12:51:17

Napjainkban a leggyorsabb közlekedési eszköz a repülőgép. Egy két órás légi út, közúton akár tízszer annyi időt is igénybe vehet. Főleg az üzletemberek számára ez nagy különbséget jelent.

 

Debrecenben 1930-ban nyitották meg a Repülőteret. Az első járat postai küldeményeket szállított. Az évek során egyre jobban elterjedt a személyszállítás és a tavalyi évben az utasok száma már meghaladta a 145.000 főt.

Magyarország második legnagyobb légiforgalmi központjává lépett elő ezzel. Rendszeres járatok közlekednek Európa több országába, ezen felül alkalmi légi közlekedésre van lehetőség távolabbi tájakra.

 

Gondolni kell az új pilóták betanításáról is, ezért alakult a Repülőtér területén egy légikadét-képző intézmény is. Erre a nehéz munkakörre nagyon nehéz alkalmasnak minősülni és különösen eljutni a pilóta munkájának tényleges végzéséig.

A kiválasztás hosszú folyamat, de szerencsére igazán még nem alakult ki komolyabb emberhiány ezen a területen.

 

A kisebb gépekkel sétarepülést is lehet végezni. Sokan imádják ezt az elfoglaltságot. Akadnak persze olyan emberek is, akik félnek a repüléstől és nem is hajlandók megpróbálni. Sokak számára viszont nem megfizethető ez a közlekedési

szolgáltatás.

 

 

A kényelem és a gyorsaság együtt található meg a modern repülési szolgáltatásokban.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén