---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Pihenés Debrecen.

2015.05.15. 12:37:55

 

Az embereknél a pihenés fogalma és gyakorlati megvalósítása természetesen nem egyforma programokban mutatkozik meg.

 

Debrecenben több lehetőség van a kikapcsolódásra, ami gyakran egyet jelent a pihenéssel.

 

A Nagyerdőben való séta, a fák között, jó levegőn, sokak számára pihentető, de vannak ettől tartalmasabb elfoglaltságok is. Aki a strandolást szereti, annak a Gyógy és Élményfürdő nagyon ajánlott.

 

A csónakázó tó is hasonló lehetőséget kínál azoknak, akik tudnak evezni és szeretnek a vízen lebegni

 

. A Vidámpark és az Állatkert inkább a gyerekeknek jelent igazi szórakozást, de a felnőtt korosztály is kellemesen töltheti az időt.

 

Akik kedvelik a focit, azoknak élményt jelenthet az új, modern stadionban egy” Loki” meccset megnézni.

 

Ha tovább haladunk, a belvárosban egy színházi darab megtekintése nem csak kulturális, de pihentető élményt is nyújthat, főleg egy vígjáték, de egyénenként változva, egy dráma vagy színmű is.

 

A belváros szórakozóhelyeinek egyikében, jó időben, a teraszon üldögélve fagylaltozni, vagy éppen sörözni, nem elhanyagolhatóan kellemes szórakozás.

 

A múzeumok, tárlatok szintén hasonló lehetőségeket kínálnak a hasznos és pihentető időtöltésre.

 

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén