---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

Pihenés Debrecen.

2015.05.15. 12:37:55

 

Az embereknél a pihenés fogalma és gyakorlati megvalósítása természetesen nem egyforma programokban mutatkozik meg.

 

Debrecenben több lehetőség van a kikapcsolódásra, ami gyakran egyet jelent a pihenéssel.

 

A Nagyerdőben való séta, a fák között, jó levegőn, sokak számára pihentető, de vannak ettől tartalmasabb elfoglaltságok is. Aki a strandolást szereti, annak a Gyógy és Élményfürdő nagyon ajánlott.

 

A csónakázó tó is hasonló lehetőséget kínál azoknak, akik tudnak evezni és szeretnek a vízen lebegni

 

. A Vidámpark és az Állatkert inkább a gyerekeknek jelent igazi szórakozást, de a felnőtt korosztály is kellemesen töltheti az időt.

 

Akik kedvelik a focit, azoknak élményt jelenthet az új, modern stadionban egy” Loki” meccset megnézni.

 

Ha tovább haladunk, a belvárosban egy színházi darab megtekintése nem csak kulturális, de pihentető élményt is nyújthat, főleg egy vígjáték, de egyénenként változva, egy dráma vagy színmű is.

 

A belváros szórakozóhelyeinek egyikében, jó időben, a teraszon üldögélve fagylaltozni, vagy éppen sörözni, nem elhanyagolhatóan kellemes szórakozás.

 

A múzeumok, tárlatok szintén hasonló lehetőségeket kínálnak a hasznos és pihentető időtöltésre.

 

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén