---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Pihenés Debrecen.

2015.05.15. 12:37:55

 

Az embereknél a pihenés fogalma és gyakorlati megvalósítása természetesen nem egyforma programokban mutatkozik meg.

 

Debrecenben több lehetőség van a kikapcsolódásra, ami gyakran egyet jelent a pihenéssel.

 

A Nagyerdőben való séta, a fák között, jó levegőn, sokak számára pihentető, de vannak ettől tartalmasabb elfoglaltságok is. Aki a strandolást szereti, annak a Gyógy és Élményfürdő nagyon ajánlott.

 

A csónakázó tó is hasonló lehetőséget kínál azoknak, akik tudnak evezni és szeretnek a vízen lebegni

 

. A Vidámpark és az Állatkert inkább a gyerekeknek jelent igazi szórakozást, de a felnőtt korosztály is kellemesen töltheti az időt.

 

Akik kedvelik a focit, azoknak élményt jelenthet az új, modern stadionban egy” Loki” meccset megnézni.

 

Ha tovább haladunk, a belvárosban egy színházi darab megtekintése nem csak kulturális, de pihentető élményt is nyújthat, főleg egy vígjáték, de egyénenként változva, egy dráma vagy színmű is.

 

A belváros szórakozóhelyeinek egyikében, jó időben, a teraszon üldögélve fagylaltozni, vagy éppen sörözni, nem elhanyagolhatóan kellemes szórakozás.

 

A múzeumok, tárlatok szintén hasonló lehetőségeket kínálnak a hasznos és pihentető időtöltésre.

 

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén