---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Szentpéteri és Vásáry koncert Debrecenben.

2014.11.28. 12:37:47

 


December 13-án, szombaton, két ismert előadóművész látogat Debrecen városába, hogy megtartsa jótékonysági, ádventi koncertjét. Helyszín a Kölcsey Művelődési Központ.

 

Zenei előadásuk bevételét jótékony célokra fordítják, elsősorban, Debrecenben, az Árpád téren található templom felújítására.

 

Az egyik vendég Szentpéteri Csilla lesz, akit a magyar közönség jól ismer, de külföldön sem hangzik idegenként a neve. Az Egyesült Államok nagyvárosai mellett, fellépett Olaszországban, Spanyolországban, Svédországban és több más helyen.

18 évesen szépségversenyt nyert, majd zongoraművészeti tehetségével lépett a közönség elé. Ezt követően pályája folyamatosan felfelé ívelt.

 

A kilencvenes évek elején, öt éven át tanított a budapesti Zeneakadémián, majd 1997-ben megválasztották a Legtehetségesebb Fiatal Művésznek.

 

A másik fellépő, Vásáry André a különleges hangú énekesek közé tartozik. Hangja szoprán, műfaja, elsősorban az opera és a pop. Több nagyvárosban adott sikeres koncertet, itt említhető a Debreceni Református Nagytemplom, de fellépett Bécsben, Párizsban és több országban is, elismert sikerrel.

 

Világhírességek előtt tartott zenei előadást, az elmúlt évek során. Az első albuma 2006-ban jelent meg és ezt követően, négy év múlva, minden évben egy új került kiadásra, 2010-ben kettő is.

 

Karácsonyi ajándékként adják ezt a koncertet Debrecen közönségének és mindenki másnak, aki idelátogat ezen a hétvégén.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén