---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

Szentpéteri és Vásáry koncert Debrecenben.

2014.11.28. 12:37:47

 


December 13-án, szombaton, két ismert előadóművész látogat Debrecen városába, hogy megtartsa jótékonysági, ádventi koncertjét. Helyszín a Kölcsey Művelődési Központ.

 

Zenei előadásuk bevételét jótékony célokra fordítják, elsősorban, Debrecenben, az Árpád téren található templom felújítására.

 

Az egyik vendég Szentpéteri Csilla lesz, akit a magyar közönség jól ismer, de külföldön sem hangzik idegenként a neve. Az Egyesült Államok nagyvárosai mellett, fellépett Olaszországban, Spanyolországban, Svédországban és több más helyen.

18 évesen szépségversenyt nyert, majd zongoraművészeti tehetségével lépett a közönség elé. Ezt követően pályája folyamatosan felfelé ívelt.

 

A kilencvenes évek elején, öt éven át tanított a budapesti Zeneakadémián, majd 1997-ben megválasztották a Legtehetségesebb Fiatal Művésznek.

 

A másik fellépő, Vásáry André a különleges hangú énekesek közé tartozik. Hangja szoprán, műfaja, elsősorban az opera és a pop. Több nagyvárosban adott sikeres koncertet, itt említhető a Debreceni Református Nagytemplom, de fellépett Bécsben, Párizsban és több országban is, elismert sikerrel.

 

Világhírességek előtt tartott zenei előadást, az elmúlt évek során. Az első albuma 2006-ban jelent meg és ezt követően, négy év múlva, minden évben egy új került kiadásra, 2010-ben kettő is.

 

Karácsonyi ajándékként adják ezt a koncertet Debrecen közönségének és mindenki másnak, aki idelátogat ezen a hétvégén.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén