---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Szentpéteri és Vásáry koncert Debrecenben.

2014.11.28. 12:37:47

 


December 13-án, szombaton, két ismert előadóművész látogat Debrecen városába, hogy megtartsa jótékonysági, ádventi koncertjét. Helyszín a Kölcsey Művelődési Központ.

 

Zenei előadásuk bevételét jótékony célokra fordítják, elsősorban, Debrecenben, az Árpád téren található templom felújítására.

 

Az egyik vendég Szentpéteri Csilla lesz, akit a magyar közönség jól ismer, de külföldön sem hangzik idegenként a neve. Az Egyesült Államok nagyvárosai mellett, fellépett Olaszországban, Spanyolországban, Svédországban és több más helyen.

18 évesen szépségversenyt nyert, majd zongoraművészeti tehetségével lépett a közönség elé. Ezt követően pályája folyamatosan felfelé ívelt.

 

A kilencvenes évek elején, öt éven át tanított a budapesti Zeneakadémián, majd 1997-ben megválasztották a Legtehetségesebb Fiatal Művésznek.

 

A másik fellépő, Vásáry André a különleges hangú énekesek közé tartozik. Hangja szoprán, műfaja, elsősorban az opera és a pop. Több nagyvárosban adott sikeres koncertet, itt említhető a Debreceni Református Nagytemplom, de fellépett Bécsben, Párizsban és több országban is, elismert sikerrel.

 

Világhírességek előtt tartott zenei előadást, az elmúlt évek során. Az első albuma 2006-ban jelent meg és ezt követően, négy év múlva, minden évben egy új került kiadásra, 2010-ben kettő is.

 

Karácsonyi ajándékként adják ezt a koncertet Debrecen közönségének és mindenki másnak, aki idelátogat ezen a hétvégén.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén