---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Debrecen Fitness központok.

2014.09.24. 06:47:18

 

 

 

Az egészség megőrzése és a testi frissesség megtartása, nagyon fontos követelmény. A napi rendszeres futás és torna mellett, sok embernek szüksége van edzésekre, testépítő gyakorlatokra, ezt pedig a fitness termek teszik lehetővé, megfelelő felszereléseikkel.

 

A súlyemelés mellet, több erősítő gyakorlatot lehet végezni, modern eszközök igénybevételével. Mindenki saját maga érzi, hogy mennyit bír ki a szervezete egy-egy edzés során. Beosztják az időt és a pihenési szakaszokat a résztvevők.

 

A nők és a férfiak egyaránt igénybe veszik ezeket a szolgáltató központokat. A gyengébbik nem, még jobban odafigyel a súlyára, alakjára, mint az urak.

 

Ezekben az egységekben, senki sem korlátozza az életkort. Nincs szabott idő a tevékenység megkezdésére és későbbi folyamatos művelésére.

 

Debrecenben több helyen is találhatunk fitness központokat. Az egyik ilyen a Corpus nevet viselő edzőterem. Az Oláh Gábor utcában található és reggel nyolctól, estig áll a vendégek rendelkezésére.

 

A másik hasonló célokat szolgáló testépítő hely, az Anita fitness, a Piac utcában, valamint az Euró és a Vezér elnevezést viselő kondicionáló egységek.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén