---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Debrecen Fitness központok.

2014.09.24. 06:47:18

 

 

 

Az egészség megőrzése és a testi frissesség megtartása, nagyon fontos követelmény. A napi rendszeres futás és torna mellett, sok embernek szüksége van edzésekre, testépítő gyakorlatokra, ezt pedig a fitness termek teszik lehetővé, megfelelő felszereléseikkel.

 

A súlyemelés mellet, több erősítő gyakorlatot lehet végezni, modern eszközök igénybevételével. Mindenki saját maga érzi, hogy mennyit bír ki a szervezete egy-egy edzés során. Beosztják az időt és a pihenési szakaszokat a résztvevők.

 

A nők és a férfiak egyaránt igénybe veszik ezeket a szolgáltató központokat. A gyengébbik nem, még jobban odafigyel a súlyára, alakjára, mint az urak.

 

Ezekben az egységekben, senki sem korlátozza az életkort. Nincs szabott idő a tevékenység megkezdésére és későbbi folyamatos művelésére.

 

Debrecenben több helyen is találhatunk fitness központokat. Az egyik ilyen a Corpus nevet viselő edzőterem. Az Oláh Gábor utcában található és reggel nyolctól, estig áll a vendégek rendelkezésére.

 

A másik hasonló célokat szolgáló testépítő hely, az Anita fitness, a Piac utcában, valamint az Euró és a Vezér elnevezést viselő kondicionáló egységek.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén