---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Debrecen Fitness központok.

2014.09.24. 06:47:18

 

 

 

Az egészség megőrzése és a testi frissesség megtartása, nagyon fontos követelmény. A napi rendszeres futás és torna mellett, sok embernek szüksége van edzésekre, testépítő gyakorlatokra, ezt pedig a fitness termek teszik lehetővé, megfelelő felszereléseikkel.

 

A súlyemelés mellet, több erősítő gyakorlatot lehet végezni, modern eszközök igénybevételével. Mindenki saját maga érzi, hogy mennyit bír ki a szervezete egy-egy edzés során. Beosztják az időt és a pihenési szakaszokat a résztvevők.

 

A nők és a férfiak egyaránt igénybe veszik ezeket a szolgáltató központokat. A gyengébbik nem, még jobban odafigyel a súlyára, alakjára, mint az urak.

 

Ezekben az egységekben, senki sem korlátozza az életkort. Nincs szabott idő a tevékenység megkezdésére és későbbi folyamatos művelésére.

 

Debrecenben több helyen is találhatunk fitness központokat. Az egyik ilyen a Corpus nevet viselő edzőterem. Az Oláh Gábor utcában található és reggel nyolctól, estig áll a vendégek rendelkezésére.

 

A másik hasonló célokat szolgáló testépítő hely, az Anita fitness, a Piac utcában, valamint az Euró és a Vezér elnevezést viselő kondicionáló egységek.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén