---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Debrecen Egyetem.

2014.08.30. 08:03:48

Az oktatási intézmények legmagasabb képzési fokát az egyetemeken találhatjuk. Nem kizárólag a fiatal diákok intézményéről beszélünk. Levelező tagozaton a kor nem igazán meghatározó.

 

A nappali szakok diákjai fiatal csoportokból képeznek tanulói köröket. Szabad szellemben zajlik itt a tanulás és képzés. Nem is kötelező minden előadáson részt venni, a vizsgákon viszont igen.

 

A Debreceni Tudományegyetem alapítása több mint száz éves múltra tekint vissza. Közel 30.000 diák tanításában, legalább 1700 oktató vesz részt. Aki egyetemen végez, felsőfokú képesítést kap, amit természetesen csaknem minden helyen elismernek, sőt mondhatjuk, hogy a mai időkben már sok munkahelyen elvárás ez a képzettségi fok.

 

Különböző karok képezik az Egyetemek összetételét. Debrecenben is, szinte felsorolhatatlan számú karokat vehetnek fel az egyetemisták és speciális képzésben részesülhetnek.

 

Az egyetemi diákélet nagyon összetett. Több alkalommal emlegetik az emberek, mint más tanulmányi intézetek tagjait. Ennek a ténynek több összetevője is van. A pozitív okok közé tartozik a rendezvények sora, kiemelkedő szórakozási szint és hasonló dolgok. Negatív oldalt képeznek viszont a balhék, amiből szintén akad ezen a területen, bőven.

 

A legfontosabb, azonban a magas szintű tanulási lehetőség.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén