---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

Budapest-Debrecen útvonal.

2014.08.16. 16:29:34

 

 

A vasúti összeköttetés Debrecen és a főváros között, természetesen közvetlen és az utasok igényeit is kielégíti.

A legtöbb vonalon, hazánkban intercity vonatok közlekednek, ahogy ezen a vasútvonalon is. Ezekben légkondicionáló berendezés garantálja a megfelelő hőmérsékletet nyáron és egyáltalán nem zsúfolt elrendezése miatt a kényelem is megfelelő.

A menetidő két és fél óránál alig több, ha valaki sebes vagy gyorsvonattal közlekedik, akkor bő fél órával növekszik a menetidő.

Az alapmenetdíj 4.455.- Ft. Ehhez jönnek a különböző pótdíjak.

A közúti közlekedés, természetese jóval gyorsabb, de ezzel arányosan többe is kerül. Közvetlenül köti össze Debrecent Budapesttel az autópálya. A távolság 231 kilométer. Itt pályadíj is terheli az autósokat, melynek legkisebb összege 2.940.- Ft.

Az üzemanyag, oda-vissza utat számítva, egy átlagos fogyasztású gépkocsival, legalább 14.000.- Ft-os költséget jelent.

A kényelmet mindig jobban meg kell fizetni, mint egy átlagos tömegközlekedési eszközzel való utazást, persze az intercity vonatok kényelme nem vonható kétségbe, de azért csak időhöz vagyunk szorosan kötve, szemben a gépkocsival való közlekedéssel.

Repülőgéppel is meg lehet tenni ezt az utat, ma már van rendszeresített járat. Légvonalban a távolság 195 kilométer

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén