---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Budapest-Debrecen útvonal.

2014.08.16. 16:29:34

 

 

A vasúti összeköttetés Debrecen és a főváros között, természetesen közvetlen és az utasok igényeit is kielégíti.

A legtöbb vonalon, hazánkban intercity vonatok közlekednek, ahogy ezen a vasútvonalon is. Ezekben légkondicionáló berendezés garantálja a megfelelő hőmérsékletet nyáron és egyáltalán nem zsúfolt elrendezése miatt a kényelem is megfelelő.

A menetidő két és fél óránál alig több, ha valaki sebes vagy gyorsvonattal közlekedik, akkor bő fél órával növekszik a menetidő.

Az alapmenetdíj 4.455.- Ft. Ehhez jönnek a különböző pótdíjak.

A közúti közlekedés, természetese jóval gyorsabb, de ezzel arányosan többe is kerül. Közvetlenül köti össze Debrecent Budapesttel az autópálya. A távolság 231 kilométer. Itt pályadíj is terheli az autósokat, melynek legkisebb összege 2.940.- Ft.

Az üzemanyag, oda-vissza utat számítva, egy átlagos fogyasztású gépkocsival, legalább 14.000.- Ft-os költséget jelent.

A kényelmet mindig jobban meg kell fizetni, mint egy átlagos tömegközlekedési eszközzel való utazást, persze az intercity vonatok kényelme nem vonható kétségbe, de azért csak időhöz vagyunk szorosan kötve, szemben a gépkocsival való közlekedéssel.

Repülőgéppel is meg lehet tenni ezt az utat, ma már van rendszeresített járat. Légvonalban a távolság 195 kilométer

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén