---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Békéscsaba-Debrecen telekocsi.

2014.08.16. 08:09:22

 

A tele kocsi fogalma első hallásra viszonylag keveset árul el. Arra gondolhatunk, hogy zsúfolásig meg van rakva egy teherautó. Jelen helyzetben erről szó sincs, mert kizárólag személykocsi forgalomról beszélünk.

Ebben az esetben is, abban a hitben vagyunk, hogy tele ültek egy személykocsit, nem fér már bele senki. Ez gyakran előfordul, nincs benne semmi különleges. Esetünkben, azonban teljesen másról van szó.

Amikor valaki elindul Békéscsabáról Debrecenbe gépkocsival, vagy legalább is szándékában áll ezt tenni, elgondolkozik.

Mennyibe is kerül egy ilyen út, teljes költséggel számolva? Nagyon sokba. Ne is számoljuk most ki pontosan. Valamilyen megoldást kellene találni a költségek csökkentésére.

A legjobb megoldás az lenne, hogy többen üljenek az autóban ezen az útszakaszon. Lehetőleg annyian, ahány személyes a gépkocsi. Eljutottunk a telekocsi fogalmához.

Viszonylag rövid idő alatt kellene még három-négy útitárs. Az biztos, hogy aznap többen is szeretnének ezen az útvonalon közlekedni, de hogy találjuk meg őket? Erre jó az internetes hirdetés, persze idejében fel kell rakni a felhívást.

 

Ha nem is lesz teljesen tele a kocsi, mire elérkezik az indulás ideje, akkor is, mindenképpen jelentősen csökken az egy főre eső költség.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén