---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Békéscsaba-Debrecen telekocsi.

2014.08.16. 08:09:22

 

A tele kocsi fogalma első hallásra viszonylag keveset árul el. Arra gondolhatunk, hogy zsúfolásig meg van rakva egy teherautó. Jelen helyzetben erről szó sincs, mert kizárólag személykocsi forgalomról beszélünk.

Ebben az esetben is, abban a hitben vagyunk, hogy tele ültek egy személykocsit, nem fér már bele senki. Ez gyakran előfordul, nincs benne semmi különleges. Esetünkben, azonban teljesen másról van szó.

Amikor valaki elindul Békéscsabáról Debrecenbe gépkocsival, vagy legalább is szándékában áll ezt tenni, elgondolkozik.

Mennyibe is kerül egy ilyen út, teljes költséggel számolva? Nagyon sokba. Ne is számoljuk most ki pontosan. Valamilyen megoldást kellene találni a költségek csökkentésére.

A legjobb megoldás az lenne, hogy többen üljenek az autóban ezen az útszakaszon. Lehetőleg annyian, ahány személyes a gépkocsi. Eljutottunk a telekocsi fogalmához.

Viszonylag rövid idő alatt kellene még három-négy útitárs. Az biztos, hogy aznap többen is szeretnének ezen az útvonalon közlekedni, de hogy találjuk meg őket? Erre jó az internetes hirdetés, persze idejében fel kell rakni a felhívást.

 

Ha nem is lesz teljesen tele a kocsi, mire elérkezik az indulás ideje, akkor is, mindenképpen jelentősen csökken az egy főre eső költség.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén