---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

Debreceni Virágkarnevál.

2014.07.30. 08:05:18

 

 

A nyári időszak második felének talán legérdekesebb eseménye Debrecenben, a Virágkarnevál. Közel ötven éve, néhány kihagyástól eltekintve, minden évben megtartották ezt a látványos műsort.

 

Augusztus 20 előtt már jó pár nappal elkezdődik a programok hosszú sora. Koncertek, színházi bemutatók és több más műsor is szórakozatja a népes közönséget, különböző helyszíneken.

 

A Virágkarneválra több millió szál virágot használnak fel. Ebből kocsinként közel 200.000 jut. Általában 12-14 virágdíszes kocsi vonul fel Debrecenben a Petőfi-térről indulva, a Debrecen Pláza előtt elfordulva, a Kölcsey utcán át az egyetem sugárutat érintve jutnak el a Nagyerdei Stadionig. Itt körbemennek a közönség előtt és újra megcsodálhatják az alkotásokat. Ezzel párhuzamosan több előadás és látványos, szórakoztató produkció színesíti az itt eltöltött időt.

 

Az útvonalon, több helyen megállnak a mazsorett csoportok, zászlólengetők és más szórakoztató műsort előadók, néhány percre. Ezeken a pontokon, kisebb lelátókon foglalhatnak helyet a vendégek.

 

Valamennyi korosztály számára, megfelelő szórakozást és rengeteg látványosságot hoznak ezek a napok, felejthetetlen élményekkel gazdagabban térnek haza a Karneválról.

 

Erre az időszakra Debrecen élete a szokásosnál is jobban megélénkül. Nagyobb távolságokról is érkeznek látogatók Hajdú-Bihar megye központjába.

 

 

Az alkotmány ünnepének látványos műsorai után, este újra felvonulnak a virágkocsik, majd tűzijátékkal zárul a program.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén