---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Campus Fesztivál Debrecenben.

2014.07.08. 07:03:11

 

 

 

Ha nyári szezon van, akkor a Campus Fesztivál, jelentős szerepet tölt be a programok sorában, Debrecenben. A Nagyerdő hangulatos és jól ismert árnyas területe ad helyet az öt napos zenei rendezvénynek.

 

Július 23-án, szerdán veszi kezdetét a Fesztivál és csak vasárnap zárja kapuit.

 

Ez az esemény, minden évben a fiatalok önfeledt kikapcsolódását hivatott elérni, a nyár derekán. Az egész évi iskolai feszültség levezetésére is kiválóan alkalmas. Akik pedig már dolgoznak, a szabadságuk részének vidám eltöltését hozza a zenés összejövetel.

 

A teljes időszakra szóló bérlet 13.990.- Ft-ba kerül, csütörtöktől pedig 4.990.- Ft-ot kell fizetni a napi jegyekért.

 

Az első napon Péterffi Bori és Love Band szórakoztatja a közönséget. Erre a napra 2.500.- Ft-ért lehet belépőjegyet váltani.

 

Másnap a Kiscsillag együttes ép fel, valamint a Dumaszínház előadói, Kőhalmi Zoltán és Aranyosi Péter.

 

Pénteken a Quimby zenekart láthatja a közönség, valamint Majka és a Curtis Love tartja meg zenei előadását. A Dumaszínház képviseletében ezúttal Kiss Ádámé lesz a színpad.

 

 

Szombaton a Tankcsapda zenéjét élvezhetjük, valamint itt lesz Ruzsa Magdi is, akit a közelmúltban a szokottnál is jobban megkedvelt a közönség. Természetesen, ezen a napon is képviselteti magát a Dumaszínház, Beliczai Balázs szereplésével.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén