---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

Campus Fesztivál Debrecenben.

2014.07.08. 07:03:11

 

 

 

Ha nyári szezon van, akkor a Campus Fesztivál, jelentős szerepet tölt be a programok sorában, Debrecenben. A Nagyerdő hangulatos és jól ismert árnyas területe ad helyet az öt napos zenei rendezvénynek.

 

Július 23-án, szerdán veszi kezdetét a Fesztivál és csak vasárnap zárja kapuit.

 

Ez az esemény, minden évben a fiatalok önfeledt kikapcsolódását hivatott elérni, a nyár derekán. Az egész évi iskolai feszültség levezetésére is kiválóan alkalmas. Akik pedig már dolgoznak, a szabadságuk részének vidám eltöltését hozza a zenés összejövetel.

 

A teljes időszakra szóló bérlet 13.990.- Ft-ba kerül, csütörtöktől pedig 4.990.- Ft-ot kell fizetni a napi jegyekért.

 

Az első napon Péterffi Bori és Love Band szórakoztatja a közönséget. Erre a napra 2.500.- Ft-ért lehet belépőjegyet váltani.

 

Másnap a Kiscsillag együttes ép fel, valamint a Dumaszínház előadói, Kőhalmi Zoltán és Aranyosi Péter.

 

Pénteken a Quimby zenekart láthatja a közönség, valamint Majka és a Curtis Love tartja meg zenei előadását. A Dumaszínház képviseletében ezúttal Kiss Ádámé lesz a színpad.

 

 

Szombaton a Tankcsapda zenéjét élvezhetjük, valamint itt lesz Ruzsa Magdi is, akit a közelmúltban a szokottnál is jobban megkedvelt a közönség. Természetesen, ezen a napon is képviselteti magát a Dumaszínház, Beliczai Balázs szereplésével.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén