---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Campus Fesztivál Debrecenben.

2014.07.08. 07:03:11

 

 

 

Ha nyári szezon van, akkor a Campus Fesztivál, jelentős szerepet tölt be a programok sorában, Debrecenben. A Nagyerdő hangulatos és jól ismert árnyas területe ad helyet az öt napos zenei rendezvénynek.

 

Július 23-án, szerdán veszi kezdetét a Fesztivál és csak vasárnap zárja kapuit.

 

Ez az esemény, minden évben a fiatalok önfeledt kikapcsolódását hivatott elérni, a nyár derekán. Az egész évi iskolai feszültség levezetésére is kiválóan alkalmas. Akik pedig már dolgoznak, a szabadságuk részének vidám eltöltését hozza a zenés összejövetel.

 

A teljes időszakra szóló bérlet 13.990.- Ft-ba kerül, csütörtöktől pedig 4.990.- Ft-ot kell fizetni a napi jegyekért.

 

Az első napon Péterffi Bori és Love Band szórakoztatja a közönséget. Erre a napra 2.500.- Ft-ért lehet belépőjegyet váltani.

 

Másnap a Kiscsillag együttes ép fel, valamint a Dumaszínház előadói, Kőhalmi Zoltán és Aranyosi Péter.

 

Pénteken a Quimby zenekart láthatja a közönség, valamint Majka és a Curtis Love tartja meg zenei előadását. A Dumaszínház képviseletében ezúttal Kiss Ádámé lesz a színpad.

 

 

Szombaton a Tankcsapda zenéjét élvezhetjük, valamint itt lesz Ruzsa Magdi is, akit a közelmúltban a szokottnál is jobban megkedvelt a közönség. Természetesen, ezen a napon is képviselteti magát a Dumaszínház, Beliczai Balázs szereplésével.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén