---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Campus Fesztivál Debrecenben.

2014.07.08. 07:03:11

 

 

 

Ha nyári szezon van, akkor a Campus Fesztivál, jelentős szerepet tölt be a programok sorában, Debrecenben. A Nagyerdő hangulatos és jól ismert árnyas területe ad helyet az öt napos zenei rendezvénynek.

 

Július 23-án, szerdán veszi kezdetét a Fesztivál és csak vasárnap zárja kapuit.

 

Ez az esemény, minden évben a fiatalok önfeledt kikapcsolódását hivatott elérni, a nyár derekán. Az egész évi iskolai feszültség levezetésére is kiválóan alkalmas. Akik pedig már dolgoznak, a szabadságuk részének vidám eltöltését hozza a zenés összejövetel.

 

A teljes időszakra szóló bérlet 13.990.- Ft-ba kerül, csütörtöktől pedig 4.990.- Ft-ot kell fizetni a napi jegyekért.

 

Az első napon Péterffi Bori és Love Band szórakoztatja a közönséget. Erre a napra 2.500.- Ft-ért lehet belépőjegyet váltani.

 

Másnap a Kiscsillag együttes ép fel, valamint a Dumaszínház előadói, Kőhalmi Zoltán és Aranyosi Péter.

 

Pénteken a Quimby zenekart láthatja a közönség, valamint Majka és a Curtis Love tartja meg zenei előadását. A Dumaszínház képviseletében ezúttal Kiss Ádámé lesz a színpad.

 

 

Szombaton a Tankcsapda zenéjét élvezhetjük, valamint itt lesz Ruzsa Magdi is, akit a közelmúltban a szokottnál is jobban megkedvelt a közönség. Természetesen, ezen a napon is képviselteti magát a Dumaszínház, Beliczai Balázs szereplésével.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén