---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Airport Debrecen

2014.07.01. 07:41:14

 

A Debreceni Repülőtér történetének kezdete 1930-ra nyúlik vissza. A háború idején harci gépek használták a létesítményt. Ezt követően a Szovjetunió állomásoztatta itt légi járműveit. A rendszerváltás után visszakapta a város repülőterét és folyamatosan zajlottak a fejlesztések.

2002 december 29-én adták át a polgári légi forgalomnak.

Egy év multán, 2004 évben már közel 15.000 ember vette igénybe a légi járatokat. Ez a szám kilenc év után elérte a 130.000 főt.

Az építmény modern navigációs technikával felszerelt, 2.500 méter hosszúságú kifutópályával rendelkező, modern építésű egység.

Magyarországon a második helyen áll. A Budapesti Liszt Ferenc repülőtér előzi meg a sorban.

Az első időszakban Debrecen és Budapest között voltak járatok, majd ez kibővült és mára már több nemzetközi viszonylat szerepel a menetrendben.

Modern belső terében vendéglátóegységek és ajándékboltok is találhatóak.

Tűzoltóautók szolgálják a biztonságot és jégtelenítő berendezés is rendelkezésre áll a kifutópálya tisztán tartására a téli, havas időszakában.

Megközelíthető a Mikepércsi út irányában, gépkocsival és autóbusszal. Rendszeres járatokat is indít a DKV, 500.- Ft-os jegyár ellenében.

 

A lakosság véleménye szerint, a városnak szüksége van a repülőtérre, ahogyan azt az utasok száma is igazolja.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén