---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

Airport Debrecen

2014.07.01. 07:41:14

 

A Debreceni Repülőtér történetének kezdete 1930-ra nyúlik vissza. A háború idején harci gépek használták a létesítményt. Ezt követően a Szovjetunió állomásoztatta itt légi járműveit. A rendszerváltás után visszakapta a város repülőterét és folyamatosan zajlottak a fejlesztések.

2002 december 29-én adták át a polgári légi forgalomnak.

Egy év multán, 2004 évben már közel 15.000 ember vette igénybe a légi járatokat. Ez a szám kilenc év után elérte a 130.000 főt.

Az építmény modern navigációs technikával felszerelt, 2.500 méter hosszúságú kifutópályával rendelkező, modern építésű egység.

Magyarországon a második helyen áll. A Budapesti Liszt Ferenc repülőtér előzi meg a sorban.

Az első időszakban Debrecen és Budapest között voltak járatok, majd ez kibővült és mára már több nemzetközi viszonylat szerepel a menetrendben.

Modern belső terében vendéglátóegységek és ajándékboltok is találhatóak.

Tűzoltóautók szolgálják a biztonságot és jégtelenítő berendezés is rendelkezésre áll a kifutópálya tisztán tartására a téli, havas időszakában.

Megközelíthető a Mikepércsi út irányában, gépkocsival és autóbusszal. Rendszeres járatokat is indít a DKV, 500.- Ft-os jegyár ellenében.

 

A lakosság véleménye szerint, a városnak szüksége van a repülőtérre, ahogyan azt az utasok száma is igazolja.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén