---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Zsédenyi Adrienn koncert Debrecenben

2014.06.28. 12:45:17

 

 

 

Debrecenben, nyáron rendkívül népszerű hely a Szabadtéri Nagyszínpad. Számtalan előadás és koncert megrendezésére kerül itt sor.

 

Zsédenyi Adrienn látogat le a civis városba, július 20-án, vasárnap, hogy megtartsa előadóestjét. Este nyolckor kezdődik a zenes koncert.

 

Az énekesnő népszerű beceneve „Zséda”, ezzel a névvel albuma is jelent már meg. Karrierje 1994-ben indult, zenekari tagként. Szoprán hangú énekes, és hegedűn is játszik. Műfaja pop és a swing.

 

2002-ben kezdte meg szóló énekesi pályafutását és ezt követően egy-két évenként megjelent egy zenei album, ezek sorát 2012-ben az „Ötödik érzék” című összeállítás zárta.

 

Zséda énekelte a „Szeress most” című filmsorozat felvezető dalát is. Néhány filmben szintén voltak kisebb szerepei, de elsősorban énekesi tehetsége miatt szereti a közönség.

 

2009-ben az év énekesnője lett, a következő évben pedig elnyerte a legjobb női előadónak kijáró elismerést. Ezen felül, az Európai Arany Művészi díjat is megkapta, több más cím mellett.

 

Kellemes hangjával elnyerte a közönség tetszését és népszerű énekes lett hazánkban, de voltak külföldi fellépései is.

 

Természetesen, nagyon várják Debrecenben, a nyári szezon vasárnapján.

 

 

Jegyeket 2.400.- Ft-tól, 2.900.- Ft-os árig lehet váltani.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén