---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Zsédenyi Adrienn koncert Debrecenben

2014.06.28. 12:45:17

 

 

 

Debrecenben, nyáron rendkívül népszerű hely a Szabadtéri Nagyszínpad. Számtalan előadás és koncert megrendezésére kerül itt sor.

 

Zsédenyi Adrienn látogat le a civis városba, július 20-án, vasárnap, hogy megtartsa előadóestjét. Este nyolckor kezdődik a zenes koncert.

 

Az énekesnő népszerű beceneve „Zséda”, ezzel a névvel albuma is jelent már meg. Karrierje 1994-ben indult, zenekari tagként. Szoprán hangú énekes, és hegedűn is játszik. Műfaja pop és a swing.

 

2002-ben kezdte meg szóló énekesi pályafutását és ezt követően egy-két évenként megjelent egy zenei album, ezek sorát 2012-ben az „Ötödik érzék” című összeállítás zárta.

 

Zséda énekelte a „Szeress most” című filmsorozat felvezető dalát is. Néhány filmben szintén voltak kisebb szerepei, de elsősorban énekesi tehetsége miatt szereti a közönség.

 

2009-ben az év énekesnője lett, a következő évben pedig elnyerte a legjobb női előadónak kijáró elismerést. Ezen felül, az Európai Arany Művészi díjat is megkapta, több más cím mellett.

 

Kellemes hangjával elnyerte a közönség tetszését és népszerű énekes lett hazánkban, de voltak külföldi fellépései is.

 

Természetesen, nagyon várják Debrecenben, a nyári szezon vasárnapján.

 

 

Jegyeket 2.400.- Ft-tól, 2.900.- Ft-os árig lehet váltani.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén