---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

Zsédenyi Adrienn koncert Debrecenben

2014.06.28. 12:45:17

 

 

 

Debrecenben, nyáron rendkívül népszerű hely a Szabadtéri Nagyszínpad. Számtalan előadás és koncert megrendezésére kerül itt sor.

 

Zsédenyi Adrienn látogat le a civis városba, július 20-án, vasárnap, hogy megtartsa előadóestjét. Este nyolckor kezdődik a zenes koncert.

 

Az énekesnő népszerű beceneve „Zséda”, ezzel a névvel albuma is jelent már meg. Karrierje 1994-ben indult, zenekari tagként. Szoprán hangú énekes, és hegedűn is játszik. Műfaja pop és a swing.

 

2002-ben kezdte meg szóló énekesi pályafutását és ezt követően egy-két évenként megjelent egy zenei album, ezek sorát 2012-ben az „Ötödik érzék” című összeállítás zárta.

 

Zséda énekelte a „Szeress most” című filmsorozat felvezető dalát is. Néhány filmben szintén voltak kisebb szerepei, de elsősorban énekesi tehetsége miatt szereti a közönség.

 

2009-ben az év énekesnője lett, a következő évben pedig elnyerte a legjobb női előadónak kijáró elismerést. Ezen felül, az Európai Arany Művészi díjat is megkapta, több más cím mellett.

 

Kellemes hangjával elnyerte a közönség tetszését és népszerű énekes lett hazánkban, de voltak külföldi fellépései is.

 

Természetesen, nagyon várják Debrecenben, a nyári szezon vasárnapján.

 

 

Jegyeket 2.400.- Ft-tól, 2.900.- Ft-os árig lehet váltani.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén