---

Édességek Debrecen

2022.05.31. 12:21:59

Debrecen városában az emberek jelentős része szereti az édességeket. A cukrászdák, fagylaltozók széles választékkal állnak az emberek rendelkezésére. Sok féle fagylalt, torta és egyéb édes süteményekből válogathat ezeken a helyeken az édes szájú vásárló.

tovább...

---

Diákok Debrecen.

2022.05.01. 18:23:38

Debrecenben több iskolában tanulhatnak a diákok. Alsó és felső tagozatban, az általános iskolákban, valamint a középiskolákban, az érettségi megszerzéséhez. A helyi egyetem híres, rendkívül magas fokon oktat és komoly tudás szükséges az ide való bekerüléshez is.

tovább...

---

Divat Debrecen

2022.04.01. 10:51:26

Debrecen városában a divat követése fontos dolog, elsősorban a hölgyek körében és az öltözködésre vonatkoztatva. A külső megjelenés sokat elárul az illetőről és többen meg is nézik, véleményt alkotva, amit fennhangon nem szokás közölni.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:44:27

Debrecenben a humor nagyon fontos az emberek köznapi életében. A humoristák, vígjátékok, színházi bohózatok, újságok vicces rovatai egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy aki igényli, jókat tudjon nevetni. A rengeteg probléma mellett szinte mindenkinek szüksége van humorra.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:42:28

tovább...

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:44:27

Debrecen városában a humor nagyon fontos és az emberek igénylik a köznapi életben. Természetesen ez alól is vannak kivételek, megkeseredett emberek, de a többség humorpárti.

 

A humoristák dolga a szórakoztatás, nevetéssel, vidámsággal. Ilyen például a Dumaszínház, melynek tagjai tettek már látogatást a civis városban és természetesen sikert arattak.

 

Egy neves ember egyszer azt mondta, hogy lelkiismeretes humorista humorban nem ismer tréfát. Ezt az érdekes kijelentést néhányan azóta is elemzik.

 

Néhány újságban, hetilapban és más sajtótermékekben van külön vicc rovat. Természetesen találunk olykor ismert, régebbi vicceket is, de hát, ahogy a mondás tartja, egy újszülöttnek minden vicc új.

 

Vannak olyan emberek is, akiknek egyáltalán nincs humorérzékük. Náluk nem is kell erőltetni a viccek megértésére való hajlandóságot.

 

A vígjátékokat nagyon sokan szeretik. Színpadon és a filmekben egyaránt megtalálható ez a kategória. A filmekben sokszor az arcjáték jelenti a humort, ezért jó megfigyelő képesség kell olykor ezek felismeréséhez.

 

Több vidám könyvet is árusítanak a könyvesboltok. Jó humorú írók műveit sokan szívesen olvassák Debrecenben.

 

A humor nagyágyúi sajnos egyre ritkábban szerepelnek a TV-ben, de reméljük, hogy ez a jövőben pozitív irányba fog változni.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén