---

Diákok Debrecen.

2022.05.01. 18:23:38

Debrecenben több iskolában tanulhatnak a diákok. Alsó és felső tagozatban, az általános iskolákban, valamint a középiskolákban, az érettségi megszerzéséhez. A helyi egyetem híres, rendkívül magas fokon oktat és komoly tudás szükséges az ide való bekerüléshez is.

tovább...

---

Divat Debrecen

2022.04.01. 10:51:26

Debrecen városában a divat követése fontos dolog, elsősorban a hölgyek körében és az öltözködésre vonatkoztatva. A külső megjelenés sokat elárul az illetőről és többen meg is nézik, véleményt alkotva, amit fennhangon nem szokás közölni.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:44:27

Debrecenben a humor nagyon fontos az emberek köznapi életében. A humoristák, vígjátékok, színházi bohózatok, újságok vicces rovatai egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy aki igényli, jókat tudjon nevetni. A rengeteg probléma mellett szinte mindenkinek szüksége van humorra.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:42:28

tovább...

---

Gyümölcsök Debrecen.

2022.02.02. 10:13:18

Debrecen városában nagyon kedvelt ételeknek számítanak a gyümölcsök. Hazai termesztésű és import gyümölcsfélék egyaránt kaphatók a boltokban. A piacokon többnyire hazai magántermelők árusítják az almát, körtét, barackot és még sok más féle finom gyümölcsöt. Mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

tovább...

Gyerekjátékok Debrecen.

2022.01.02. 12:07:59

Életünkben a legfontosabb a gyerekek jóléte, szórakozása és természetesen teljes biztonsága. Debrecen városában is nagyon ügyelnek erre elsősorban a szülők, de a nevelők sem sokkal kisebb munkát végeznek, hogy minden szépen teljesüljön a kicsikkel kapcsolatban.

 

A szórakozás legjobb eszközei a játékok. Az erre specializálódott boltokban rengeteget találhatunk ezekből. A gyártók fantáziája szinte végtelen. Mindig újabb és modernebb játékokkal lepik el a piacot. Főleg a nagy ünnepekre, gyereknapra, vagy bármely más jeles ünnepre bő választék áll az ajándékozók rendelkezésére, akik meg szeretnék lepni a kicsiket egy szép játékszerrel.

 

A másik szórakozási lehetőség a helyhez kötött játékok használata. A játszóterek gondoskodnak a hinta és több másféle játék biztosításáról, a köztereken illetve lakóparkok közelében.

 

Debrecenben nagyobb játszóházakba is ellátogathatnak a gyerekek, akár az egészen kicsik is, szülői felügyelettel. Az ilyen helyeken már rendkívül modern játékok várják az apróságokat és nem is mindegyiket lehet díjtalanul használni, bizonyos helyeken.

 

Az alkalmi rendezvényeken is találhatunk kisebb játszóházakat, gyereksarkokat, ahogyan a könyvtárakban is van egy kisebb elkülönített rész, erre a célra.

 

Biztosítva van, tehát a gyerekek részére minden, ami a játszáshoz szüksége, a civis városban.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén