---

Diákok Debrecen.

2022.05.01. 18:23:38

Debrecenben több iskolában tanulhatnak a diákok. Alsó és felső tagozatban, az általános iskolákban, valamint a középiskolákban, az érettségi megszerzéséhez. A helyi egyetem híres, rendkívül magas fokon oktat és komoly tudás szükséges az ide való bekerüléshez is.

tovább...

---

Divat Debrecen

2022.04.01. 10:51:26

Debrecen városában a divat követése fontos dolog, elsősorban a hölgyek körében és az öltözködésre vonatkoztatva. A külső megjelenés sokat elárul az illetőről és többen meg is nézik, véleményt alkotva, amit fennhangon nem szokás közölni.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:44:27

Debrecenben a humor nagyon fontos az emberek köznapi életében. A humoristák, vígjátékok, színházi bohózatok, újságok vicces rovatai egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy aki igényli, jókat tudjon nevetni. A rengeteg probléma mellett szinte mindenkinek szüksége van humorra.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:42:28

tovább...

---

Gyümölcsök Debrecen.

2022.02.02. 10:13:18

Debrecen városában nagyon kedvelt ételeknek számítanak a gyümölcsök. Hazai termesztésű és import gyümölcsfélék egyaránt kaphatók a boltokban. A piacokon többnyire hazai magántermelők árusítják az almát, körtét, barackot és még sok más féle finom gyümölcsöt. Mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

tovább...

Vasutasok Debrecen.

2021.11.02. 17:32:07

Debrecen városában a vasúti közlekedés nagyon fontos szerepet tölt be az emberek életében. Az itt dolgozók munkájának köszönhetően legtöbben meg vannak elégedve a várótermekkel és a többi szolgáltatással, de elsősorban a vonatok közlekedési rendjével és a vagonok tisztaságával.

 

A személyforgalom területén dolgozók csak egy részét teszik ki a vasúti személyzetnek. A teherforgalom is nagyon fontos eleme a MÁV szolgáltatásainak. A mozdonyvezetők jelentős szerepet töltenek be ezekben a munkálatokban, de ugyanúgy a vonatkísérők is kiveszik a részüket a szolgálat szigorú rendjéből.

 

A vasút „Állam az államban” tarja a régi mondás és ebben sok igazság van. Behálózza az egész országot és a kisebb településekre is eljuttatja az utasokat.

 

A vágányok, vagy, ahogy népszerűbb nevén mondjuk, a sínek karbantartóinak a munkáját is dicséret illeti meg. Az alapbiztonság innen indul ki.

 

A debreceni nagyállomás esztétikailag és rend szempontjából is megfelel az alapkövetelményeknek.

 

Panaszok, persze itt is előfordulhatnak bizonyos helyzetekben, de erre csak azt mondhatjuk, hogy jó munka létezik, tökéletes, viszont nem.

 

A vasúti dolgozók arra törekszenek, hogy mindenki megelégedésére működjön a vonatközlekedés és kielégítőek legyenek az egyéb szolgáltatások is.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén