---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

---

Ínyencségek Debrecen.

2018.12.31. 13:28:00

Debrecenben több cukrászda kínálja ínyenceknek való süteményeit, tortáit azok részére, akik különösen kedvelik az édességet és nem félnek az elhízástól. Krémesek, roládok, ízes kockák és sok más felsorolhatatlan finomság áll azok rendelkezésére, akik imádják az ilyen fajta ínyencségeket.

tovább...

---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

Halász Judit gyermekműsora.

2014.05.15. 15:35:46

 

A gyerekek kedvenceként ismertük meg Halász Judit előadóművészt. Május 25-én, Debrecenbe érkezik, a Kölcsey Művelődési központba. Két előadást fog tartani, délelőtt tizenegy órakor, valamint délután háromkor.

 

Az a tény, hogy nem egy műsor erejéig látogat le a civis városba, egyértelműen azt jelzi, hogy népszerűsége rendkívül nagy, várják már a fellépését.

 

Több filmben alakított kiváló szerepet a művésznő, aki a színházi előadások és az énekes kategóriában is megállta a helyét. A Kárpáthy Zoltán című filmben nyújtott alakításáért már a hatvanas évek végén, népszerű színésznő hírében állt. Ezen felül száz filmszerepet is felsorolhatnánk, hogy legalább közelítőleg értékeljük eddigi pályáját.

 

Nagyon nehéz lenne felsorolni a díjakat és kitüntetéseket, melyeket az évtizedek során megkapott. Ezek között olyan érdemrendek is vannak, amit kevesen mondhatnak a magukénak, hazánkban.

 

A gyerekekkel együtt énekelni, táncolni úgy, hogy mindenki jól érezze magát, beleértve természetesen a felnőtt közönséget is, nem könnyű feladat. Ezt Halász Jutka maradéktalanul teljesítette. A kicsik nagy kedvencének számít, már évtizedek óta. Ez alatt, nagyon sokan felnőtté váltak, de még szívesen emlékeznek vissza a művésznővel eltöltött gyermekkori előadásokra.

 

Kedves, megragadó személyiségével, a legsikeresebb művészek közé került fel, a közönség megítélése alapján.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén