---

Menyasszonyi ruha Debrecen.

2018.12.02. 16:39:23

Az esküvők rendkívüli események, ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása Debrecenben nagy eseménynek számít. Lehet kölcsönözni ilyen öltözéket, de meg is lehet vásárolni az erre szakosodott elegáns szalonokban. A legmodernebb kollekciók állnak a leendő asszonyok rendelkezésére.

tovább...

---

Lovak Debrecen.

2018.11.01. 18:49:19

A lovak Debrecenben jelentős szerepet töltenek be bizonyos emberek életében. A civis városban Lovas Akadémia működik, melyben verseny és hobbi lovasokat egyaránt kiképeznek. A lóápolás is rendkívül fontos része ennek a folyamatnak.

tovább...

---

Péksütemények Debrecen

2018.10.04. 08:56:36

Debrecenben több pékműhely állítja elő a finom péksüteményeket, réteseket, béleseket, ízes kockákat és hasonló tészta alapanyagú csemegéket. A vásárlók többsége rendkívüli módon kedveli ezeket az ízletes ételeket és többen főételként is fogyasztják szinte valamennyi péksüteményt.

tovább...

---

Állatok Debrecen.

2018.09.02. 08:14:57

Debrecenben sok háziállat él gazdájuk lakásában. Elsősorban cicák és kutyák. Az állatkertben találhatjuk a legtöbb fajta állatot. Itt vannak emlősök, hüllők, rovarok, és több féle olyan élőlény, amiket eddigi életünk folyamán szinte nem is igazán láthattunk.

tovább...

---

Zenekarok Debrecen.

2018.08.02. 16:53:37

Debrecen városában több zenekar játszik szórakozóhelyeken, elsősorban cigányzenét, vagy tánczenét. A komolyzene kedvelőinek ehhez el kell látogatniuk egy rendezvényterembe, hogy ki legyen elégítve az ilyen irányú igényük., de akadnak szabadtéri hangversenyek is, jó idő esetén.

tovább...

Halász Judit gyermekműsora.

2014.05.15. 15:35:46

 

A gyerekek kedvenceként ismertük meg Halász Judit előadóművészt. Május 25-én, Debrecenbe érkezik, a Kölcsey Művelődési központba. Két előadást fog tartani, délelőtt tizenegy órakor, valamint délután háromkor.

 

Az a tény, hogy nem egy műsor erejéig látogat le a civis városba, egyértelműen azt jelzi, hogy népszerűsége rendkívül nagy, várják már a fellépését.

 

Több filmben alakított kiváló szerepet a művésznő, aki a színházi előadások és az énekes kategóriában is megállta a helyét. A Kárpáthy Zoltán című filmben nyújtott alakításáért már a hatvanas évek végén, népszerű színésznő hírében állt. Ezen felül száz filmszerepet is felsorolhatnánk, hogy legalább közelítőleg értékeljük eddigi pályáját.

 

Nagyon nehéz lenne felsorolni a díjakat és kitüntetéseket, melyeket az évtizedek során megkapott. Ezek között olyan érdemrendek is vannak, amit kevesen mondhatnak a magukénak, hazánkban.

 

A gyerekekkel együtt énekelni, táncolni úgy, hogy mindenki jól érezze magát, beleértve természetesen a felnőtt közönséget is, nem könnyű feladat. Ezt Halász Jutka maradéktalanul teljesítette. A kicsik nagy kedvencének számít, már évtizedek óta. Ez alatt, nagyon sokan felnőtté váltak, de még szívesen emlékeznek vissza a művésznővel eltöltött gyermekkori előadásokra.

 

Kedves, megragadó személyiségével, a legsikeresebb művészek közé került fel, a közönség megítélése alapján.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén