---

Ruhatisztítás Debrecenben.

2019.07.01. 09:24:18

A ruhatisztításra, mosásra Debrecenben a háztartásokban modern automata mosógépek állnak a háziasszonyok rendelkezésére. A házilag nem tisztítható ruhadarabokat tisztító üzemek szolgáltatói végzik a civis városban vegytisztítási módszerrel, megfelelő díjazás ellenében.

tovább...

---

Képzőművészet Debrecen

2019.06.01. 18:23:14

Debrecen városában a képzőművészet nagy szerepet tölt be az általános közéletben. Festmények tömege létható a képcsarnokokban, kiállításokon. A közterületeken szép szobrokat láthatnak az emberek. A népművészet is képviselteti magát a civis városban.

tovább...

---

Ügyvédek Debrecen.

2019.04.01. 19:02:14

Debrecen városában több ügyvédi irodában dolgoznak szakmailag felkészült ügyvédek. Van, aki kizárólag családi ügyekkel foglalkozik, de vannak büntetőjogi ügyvédek is. Ha a vádlottnak nem telik ügyvédre, az állam kirendel egyet, ingyenesen.

tovább...

---

Biztosítók Debrecen.

2019.03.02. 17:11:57

Több biztosító egyesület áll az ügyfelek rendelkezésére Debrecenben. Vannak olyan szolgáltatók, melyek csak életbiztosítással foglalkoznak, de bőven található olyan is, aki szinte valamennyi formáját kínálja ezeknek a szolgáltatásoknak. A vélemények a biztosítókról Debrecenben erősen megoszlanak.

tovább...

---

Természetvédelem Debrecen.

2019.02.03. 18:54:33

Debrecenben sok szép hely található, melyeket természeti értéknek tekinthetünk. Ezek megóvása szinte kötelességünk, mert saját magunknak őrizhetjük meg a szépet és utódaink számára is megtartjuk az erdőket, tavakat, parkokat és hasonló pihenésre is alkalmas helyeket.

tovább...

Halász Judit gyermekműsora.

2014.05.15. 15:35:46

 

A gyerekek kedvenceként ismertük meg Halász Judit előadóművészt. Május 25-én, Debrecenbe érkezik, a Kölcsey Művelődési központba. Két előadást fog tartani, délelőtt tizenegy órakor, valamint délután háromkor.

 

Az a tény, hogy nem egy műsor erejéig látogat le a civis városba, egyértelműen azt jelzi, hogy népszerűsége rendkívül nagy, várják már a fellépését.

 

Több filmben alakított kiváló szerepet a művésznő, aki a színházi előadások és az énekes kategóriában is megállta a helyét. A Kárpáthy Zoltán című filmben nyújtott alakításáért már a hatvanas évek végén, népszerű színésznő hírében állt. Ezen felül száz filmszerepet is felsorolhatnánk, hogy legalább közelítőleg értékeljük eddigi pályáját.

 

Nagyon nehéz lenne felsorolni a díjakat és kitüntetéseket, melyeket az évtizedek során megkapott. Ezek között olyan érdemrendek is vannak, amit kevesen mondhatnak a magukénak, hazánkban.

 

A gyerekekkel együtt énekelni, táncolni úgy, hogy mindenki jól érezze magát, beleértve természetesen a felnőtt közönséget is, nem könnyű feladat. Ezt Halász Jutka maradéktalanul teljesítette. A kicsik nagy kedvencének számít, már évtizedek óta. Ez alatt, nagyon sokan felnőtté váltak, de még szívesen emlékeznek vissza a művésznővel eltöltött gyermekkori előadásokra.

 

Kedves, megragadó személyiségével, a legsikeresebb művészek közé került fel, a közönség megítélése alapján.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén