---

Diákok Debrecen.

2022.05.01. 18:23:38

Debrecenben több iskolában tanulhatnak a diákok. Alsó és felső tagozatban, az általános iskolákban, valamint a középiskolákban, az érettségi megszerzéséhez. A helyi egyetem híres, rendkívül magas fokon oktat és komoly tudás szükséges az ide való bekerüléshez is.

tovább...

---

Divat Debrecen

2022.04.01. 10:51:26

Debrecen városában a divat követése fontos dolog, elsősorban a hölgyek körében és az öltözködésre vonatkoztatva. A külső megjelenés sokat elárul az illetőről és többen meg is nézik, véleményt alkotva, amit fennhangon nem szokás közölni.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:44:27

Debrecenben a humor nagyon fontos az emberek köznapi életében. A humoristák, vígjátékok, színházi bohózatok, újságok vicces rovatai egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy aki igényli, jókat tudjon nevetni. A rengeteg probléma mellett szinte mindenkinek szüksége van humorra.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:42:28

tovább...

---

Gyümölcsök Debrecen.

2022.02.02. 10:13:18

Debrecen városában nagyon kedvelt ételeknek számítanak a gyümölcsök. Hazai termesztésű és import gyümölcsfélék egyaránt kaphatók a boltokban. A piacokon többnyire hazai magántermelők árusítják az almát, körtét, barackot és még sok más féle finom gyümölcsöt. Mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

tovább...

Világíástechnika Debrecen.

2021.10.03. 11:49:05

Debrecen városában a lakások megfelelő kivilágítása nagyon fontos. A nyílászárók által nyújtott világosság csak nappalra megfelelő és akkor is csak derült, főleg napos időben biztosítja a megfelelő látási viszonyokat.

 

Ha besötétedik, a világításra szolgáló eszközök biztosítják a megfelelő fényviszonyokat, hogy minden jól látható legyen a lakásban. Olvasásra, írásra és bármely munkálatokra nagyon erős világítás kell, mert egyébként romlik a szem.

 

Nem csak a lakásokat kell kivilágítani, hanem a nagyüzemeket és egyéb létesítményeket is. Erre a célra a világítástechnika komoly eszközei állnak rendelkezésre.

 

A debreceni Nagyerdőben található futball stadion világításához nagy mennyiségű és teljesítményű izzókra volt szükség a négy hatalmas lámpaoszlop megépítése során. Ez a négy építmény nem csak a pályát világítja meg a játékosok számára, hanem a közönség soraiban sincs sötét.

 

Egy bizonyos építményt több helyről ki lehet világítani, oldalról, fentről, sőt akár lentről, a földről is.

 

Mindezek komoly tervezést igényelnek, és lehetőleg úgy kell őket megszerkeszteni, hogy tartósak legyenek. Ez persze nem minden esetben sikerül, de a komolyabb építményeknél még nagyobb bajokat okozhatnak az ezzel kapcsolatosan hibák.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén