---

Diákok Debrecen.

2022.05.01. 18:23:38

Debrecenben több iskolában tanulhatnak a diákok. Alsó és felső tagozatban, az általános iskolákban, valamint a középiskolákban, az érettségi megszerzéséhez. A helyi egyetem híres, rendkívül magas fokon oktat és komoly tudás szükséges az ide való bekerüléshez is.

tovább...

---

Divat Debrecen

2022.04.01. 10:51:26

Debrecen városában a divat követése fontos dolog, elsősorban a hölgyek körében és az öltözködésre vonatkoztatva. A külső megjelenés sokat elárul az illetőről és többen meg is nézik, véleményt alkotva, amit fennhangon nem szokás közölni.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:44:27

Debrecenben a humor nagyon fontos az emberek köznapi életében. A humoristák, vígjátékok, színházi bohózatok, újságok vicces rovatai egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy aki igényli, jókat tudjon nevetni. A rengeteg probléma mellett szinte mindenkinek szüksége van humorra.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:42:28

tovább...

---

Gyümölcsök Debrecen.

2022.02.02. 10:13:18

Debrecen városában nagyon kedvelt ételeknek számítanak a gyümölcsök. Hazai termesztésű és import gyümölcsfélék egyaránt kaphatók a boltokban. A piacokon többnyire hazai magántermelők árusítják az almát, körtét, barackot és még sok más féle finom gyümölcsöt. Mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

tovább...

Uszodák Debrecen.

2021.09.01. 11:56:47

 

Az úszás nagyon egészséges sport és erről a tényről Debrecen városában is meg vannak győződve az emberek. Mivel nagyon sokan tudnak és ezek túlnyomó része szeret is úszni, ezért több uszoda is található a civis városban.

 

Ezek közül is kiemelhetjük a Debreceni Sportuszodát a Zákány utcában. Ez a létesítmény minden úszó igényeit kielégíti, sőt még országos versenyeket is rendeznek itt.

 

A Kerekestelepi Termálfürdő is nagyon népszerű. Ebben több medence van, minden korosztály részére és úszómedence, műanyag elválasztó sávokkal felszerelve, ahogyan a világversenyeken is megszokhattuk.

 

Az Aquaticum strandfürdő a Nagyerdőben kedvelt létesítmény, természetesen úszómedencével is rendelkezik. Szívesen használják a helyi és távolabbról érkező látogatók is.

 

Nem csak a strandokon lehet akár versenyszerűen is úszni. A legtöbb középiskolában is van kiépített uszoda, így akár a tornaórákon belül is használhatják a gyerekek.

 

Sokan azt állítják, hogy az úszás kora vénséget okoz. Elképzelhető, hogy egy úszó valamivel többnek néz ki a koránál, de a kifejezés akkor is túlzásnak tűnik.

 

Az uszodákban vizilabda mérkőzéseket is lehet rendezni, mivel ez a sportág rendkívül népszerű hazánkban és jó a válogatott csapatunk is.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén