---

Világíástechnika Debrecen.

2021.10.03. 11:49:05

Debrecen városában komoly szerepe van a világítástechnikának. Minden belső helységet rendesen meg kell világítani, amikor lemegy a nap, sőt nappal is, borús időben. Erre a célra több lámpa, csillár és izzó áll rendelkezésre kisebb és nagyobb tételben egyaránt. A komolyabb szerkezeteknek a nagyüzemeknél van jelentőségük.

tovább...

---

Uszodák Debrecen.

2021.09.01. 11:56:47

Debrecen városában több impozáns uszoda is található. Minden korosztály megtalálhatja az úszási lehetőséget ezekben a medencékben. Rendkívül egészséges elfoglaltságról beszélünk. Némelyikben országos úszóversenyeket is rendeznek. A versenyúszók többször veszik igénybe ezeket a létesítményeke, mint az amatőrök.

tovább...

---

Játszóterek Debrecen.

2021.08.01. 12:22:08

Debrecen városában sok szép játszótér áll a gyerekek rendelkezésére. Az egészen kicsik és a nagyobbacskák is megtalálják ezekben a nekik legjobban megfelelő játékokat. Vannak játszóházak is, melyekben már modernebb játékok is találhatók és színes programok is várják a kicsiket.

tovább...

---

Autóbontó Debrecen.

2021.07.01. 12:16:36

Debrecen városában több autóbontó telep is működik. A telepek vezetői rendelkeznek autószerelői képesítéssel, így tudják mely alkatrész beépíthető. Akinek van pénze új alkatrészre a civis városban, az nem veszi meg a használt, bontott árut.

tovább...

---

Gombák Debrecen.

2021.06.03. 12:58:04

A gombák első számú csemegének számítanak Debrecen városában. Több féle kicsomagolásban és konzerválva is kaphatók a boltokban. Finom ételeket lehet belőlük készíteni. Vendéglőkben is szolgálnak fel gombás ételeket. Ha valaki maga szed gombát, legjobb, ha szakértővel megvizsgáltatja.

tovább...

Uszodák Debrecen.

2021.09.01. 11:56:47

 

Az úszás nagyon egészséges sport és erről a tényről Debrecen városában is meg vannak győződve az emberek. Mivel nagyon sokan tudnak és ezek túlnyomó része szeret is úszni, ezért több uszoda is található a civis városban.

 

Ezek közül is kiemelhetjük a Debreceni Sportuszodát a Zákány utcában. Ez a létesítmény minden úszó igényeit kielégíti, sőt még országos versenyeket is rendeznek itt.

 

A Kerekestelepi Termálfürdő is nagyon népszerű. Ebben több medence van, minden korosztály részére és úszómedence, műanyag elválasztó sávokkal felszerelve, ahogyan a világversenyeken is megszokhattuk.

 

Az Aquaticum strandfürdő a Nagyerdőben kedvelt létesítmény, természetesen úszómedencével is rendelkezik. Szívesen használják a helyi és távolabbról érkező látogatók is.

 

Nem csak a strandokon lehet akár versenyszerűen is úszni. A legtöbb középiskolában is van kiépített uszoda, így akár a tornaórákon belül is használhatják a gyerekek.

 

Sokan azt állítják, hogy az úszás kora vénséget okoz. Elképzelhető, hogy egy úszó valamivel többnek néz ki a koránál, de a kifejezés akkor is túlzásnak tűnik.

 

Az uszodákban vizilabda mérkőzéseket is lehet rendezni, mivel ez a sportág rendkívül népszerű hazánkban és jó a válogatott csapatunk is.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén