---

Édességek Debrecen

2022.05.31. 12:21:59

Debrecen városában az emberek jelentős része szereti az édességeket. A cukrászdák, fagylaltozók széles választékkal állnak az emberek rendelkezésére. Sok féle fagylalt, torta és egyéb édes süteményekből válogathat ezeken a helyeken az édes szájú vásárló.

tovább...

---

Diákok Debrecen.

2022.05.01. 18:23:38

Debrecenben több iskolában tanulhatnak a diákok. Alsó és felső tagozatban, az általános iskolákban, valamint a középiskolákban, az érettségi megszerzéséhez. A helyi egyetem híres, rendkívül magas fokon oktat és komoly tudás szükséges az ide való bekerüléshez is.

tovább...

---

Divat Debrecen

2022.04.01. 10:51:26

Debrecen városában a divat követése fontos dolog, elsősorban a hölgyek körében és az öltözködésre vonatkoztatva. A külső megjelenés sokat elárul az illetőről és többen meg is nézik, véleményt alkotva, amit fennhangon nem szokás közölni.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:44:27

Debrecenben a humor nagyon fontos az emberek köznapi életében. A humoristák, vígjátékok, színházi bohózatok, újságok vicces rovatai egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy aki igényli, jókat tudjon nevetni. A rengeteg probléma mellett szinte mindenkinek szüksége van humorra.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:42:28

tovább...

Játszóterek Debrecen.

2021.08.01. 12:22:08

Debrecen városában az elsők a gyerekek. Mindenki azt szeretné, ha a kicsik gondtalanul és jókedvűen élnének. Ennek egyik feltétele, hogy legyen lehetőségük játszani koruknak megfelelő játékszerekkel.

 

Ezt elősegítik a játszóterek. Nem csak az egészen kicsi gyerekek szeretnek játszani, hanem olykor a kissé nagyobbak is szívesen igénybe veszik ezeket a létesítményeket.

 

A civis városban nagyon sok szép játszóteret lehet találni. A bérházak java része előtt található legalább egy egyszerű ilyen rész. Általában homokozó is részét képezi ezeknek a felépítményeknek, mert ezt különösen kedvelik a kicsik.

 

A nagyobb, modernebb játszóterek már jól felszereltek és szinte minden gyermeki igényt kielégítenek. Ezeket megfelelően tisztán kell tartani, hogy minél kisebb legyen a bacilus terjesztésének kockázata. Erről az arra beosztott emberek gondoskodnak.

 

Vannak játszóházak is, ahol valóban minden megtalálható és még a felnőtt kísérőknek sem kell unatkozniuk. Az ilyen helyeken szerveznek külön programokat is, melyek elsősorban mesével tarkított előadások.

 

A játszóterek minden eszközére vigyázni kell, hogy minél tovább szolgálják a gyerekek örömét. A biztonság még ennél is fontosabb. Minden játék felépítménynek ki kell zárni a legkisebb baleset lehetőségét is.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén