---

Uszodák Debrecen.

2021.09.01. 11:56:47

Debrecen városában több impozáns uszoda is található. Minden korosztály megtalálhatja az úszási lehetőséget ezekben a medencékben. Rendkívül egészséges elfoglaltságról beszélünk. Némelyikben országos úszóversenyeket is rendeznek. A versenyúszók többször veszik igénybe ezeket a létesítményeke, mint az amatőrök.

tovább...

---

Játszóterek Debrecen.

2021.08.01. 12:22:08

Debrecen városában sok szép játszótér áll a gyerekek rendelkezésére. Az egészen kicsik és a nagyobbacskák is megtalálják ezekben a nekik legjobban megfelelő játékokat. Vannak játszóházak is, melyekben már modernebb játékok is találhatók és színes programok is várják a kicsiket.

tovább...

---

Autóbontó Debrecen.

2021.07.01. 12:16:36

Debrecen városában több autóbontó telep is működik. A telepek vezetői rendelkeznek autószerelői képesítéssel, így tudják mely alkatrész beépíthető. Akinek van pénze új alkatrészre a civis városban, az nem veszi meg a használt, bontott árut.

tovább...

---

Gombák Debrecen.

2021.06.03. 12:58:04

A gombák első számú csemegének számítanak Debrecen városában. Több féle kicsomagolásban és konzerválva is kaphatók a boltokban. Finom ételeket lehet belőlük készíteni. Vendéglőkben is szolgálnak fel gombás ételeket. Ha valaki maga szed gombát, legjobb, ha szakértővel megvizsgáltatja.

tovább...

---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

Játszóterek Debrecen.

2021.08.01. 12:22:08

Debrecen városában az elsők a gyerekek. Mindenki azt szeretné, ha a kicsik gondtalanul és jókedvűen élnének. Ennek egyik feltétele, hogy legyen lehetőségük játszani koruknak megfelelő játékszerekkel.

 

Ezt elősegítik a játszóterek. Nem csak az egészen kicsi gyerekek szeretnek játszani, hanem olykor a kissé nagyobbak is szívesen igénybe veszik ezeket a létesítményeket.

 

A civis városban nagyon sok szép játszóteret lehet találni. A bérházak java része előtt található legalább egy egyszerű ilyen rész. Általában homokozó is részét képezi ezeknek a felépítményeknek, mert ezt különösen kedvelik a kicsik.

 

A nagyobb, modernebb játszóterek már jól felszereltek és szinte minden gyermeki igényt kielégítenek. Ezeket megfelelően tisztán kell tartani, hogy minél kisebb legyen a bacilus terjesztésének kockázata. Erről az arra beosztott emberek gondoskodnak.

 

Vannak játszóházak is, ahol valóban minden megtalálható és még a felnőtt kísérőknek sem kell unatkozniuk. Az ilyen helyeken szerveznek külön programokat is, melyek elsősorban mesével tarkított előadások.

 

A játszóterek minden eszközére vigyázni kell, hogy minél tovább szolgálják a gyerekek örömét. A biztonság még ennél is fontosabb. Minden játék felépítménynek ki kell zárni a legkisebb baleset lehetőségét is.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén