---

Uszodák Debrecen.

2021.09.01. 11:56:47

Debrecen városában több impozáns uszoda is található. Minden korosztály megtalálhatja az úszási lehetőséget ezekben a medencékben. Rendkívül egészséges elfoglaltságról beszélünk. Némelyikben országos úszóversenyeket is rendeznek. A versenyúszók többször veszik igénybe ezeket a létesítményeke, mint az amatőrök.

tovább...

---

Játszóterek Debrecen.

2021.08.01. 12:22:08

Debrecen városában sok szép játszótér áll a gyerekek rendelkezésére. Az egészen kicsik és a nagyobbacskák is megtalálják ezekben a nekik legjobban megfelelő játékokat. Vannak játszóházak is, melyekben már modernebb játékok is találhatók és színes programok is várják a kicsiket.

tovább...

---

Autóbontó Debrecen.

2021.07.01. 12:16:36

Debrecen városában több autóbontó telep is működik. A telepek vezetői rendelkeznek autószerelői képesítéssel, így tudják mely alkatrész beépíthető. Akinek van pénze új alkatrészre a civis városban, az nem veszi meg a használt, bontott árut.

tovább...

---

Gombák Debrecen.

2021.06.03. 12:58:04

A gombák első számú csemegének számítanak Debrecen városában. Több féle kicsomagolásban és konzerválva is kaphatók a boltokban. Finom ételeket lehet belőlük készíteni. Vendéglőkben is szolgálnak fel gombás ételeket. Ha valaki maga szed gombát, legjobb, ha szakértővel megvizsgáltatja.

tovább...

---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

Autóbontó Debrecen.

2021.07.01. 12:16:36

 

Debrecen városában több helyen is bontanak autókat. Van, ahol nem csak személyautó alkatrészeket lehet kapni. Aki nem engedheti meg magának, hogy az adott alkatrészből újat vegyen, az kénytelen használtat, azaz bontottat vásárolni.

 

A bontó telep vezetője rendelkezik autószerelői képesítéssel, így meg tudja állapítani, hogy melyik alkatrészt lehet biztonsággal beépíteni a meghibásodott gépjárműbe.

 

Ha egy gépkocsi leég, vagy totálkáros lesz egy baleset alkalmával, akkor a bontós autómentővel elszállítja azt a telepére, ahol az alkalmazottak majd elbontják.

 

Van, akinek annyira sürgős egy alkatrész Debrecenben, hogy saját maga szereli ki a bontott gépjárműből és úgy vásárolja meg, annak megfelelő áron. Ennek az embernek is kell érteni a dologhoz, sőt megfelelő szerszámmal is kell rendelkeznie.

 

Az autóbontó telepeken viszonylag nagy hely áll rendelkezésre a roncsok tárolására, de előfordult már egyes helyeken, hogy egymásra raktak két bontandó autót.

 

A bontó telepeknek egy gépjármű hosszú távú befektetést jelent, mert nem tudni, hogy mikorra sikerül az alkatrészek jelentős részét áruba bocsájtani.

 

Néhányan nem bíznak a használt alkatrészekben, ezért csak a boltokban veszik meg a csomagolt újat, amire természetesen garanciát is ad az üzlet.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén