---

Uszodák Debrecen.

2021.09.01. 11:56:47

Debrecen városában több impozáns uszoda is található. Minden korosztály megtalálhatja az úszási lehetőséget ezekben a medencékben. Rendkívül egészséges elfoglaltságról beszélünk. Némelyikben országos úszóversenyeket is rendeznek. A versenyúszók többször veszik igénybe ezeket a létesítményeke, mint az amatőrök.

tovább...

---

Játszóterek Debrecen.

2021.08.01. 12:22:08

Debrecen városában sok szép játszótér áll a gyerekek rendelkezésére. Az egészen kicsik és a nagyobbacskák is megtalálják ezekben a nekik legjobban megfelelő játékokat. Vannak játszóházak is, melyekben már modernebb játékok is találhatók és színes programok is várják a kicsiket.

tovább...

---

Autóbontó Debrecen.

2021.07.01. 12:16:36

Debrecen városában több autóbontó telep is működik. A telepek vezetői rendelkeznek autószerelői képesítéssel, így tudják mely alkatrész beépíthető. Akinek van pénze új alkatrészre a civis városban, az nem veszi meg a használt, bontott árut.

tovább...

---

Gombák Debrecen.

2021.06.03. 12:58:04

A gombák első számú csemegének számítanak Debrecen városában. Több féle kicsomagolásban és konzerválva is kaphatók a boltokban. Finom ételeket lehet belőlük készíteni. Vendéglőkben is szolgálnak fel gombás ételeket. Ha valaki maga szed gombát, legjobb, ha szakértővel megvizsgáltatja.

tovább...

---

Bútorok Debrecen.

2021.05.01. 10:19:39

Debrecen városában az emberek többsége szép bútorokkal akarja berendezni a lakását. A szobákba teljesen más bútorok kerülnek, mint a nappalikba, előszobákba és a fürdőszobákba. A kertekbe speciálisan erre a célra gyártott bútorok kerülnek. Használt bútorok vásárlására is van lehetőség.

tovább...

Gombák Debrecen.

2021.06.03. 12:58:04

A gombák nagyon ízletes eledelnek számítanak Debrecen városában. Sok gombafajta terem hazánkban is. Debrecen mellett a réteken, főleg eső után lehet, és érdemes is gombát szedni. Csiperke és harmatgomba található elsősorban a mezőkön.

 

Az erdőkben már másfajta gombákat is lehet találni a civis város közelében. Nagyon kell vigyázni a szedéskor, nehogy mérges gomba kerüljön a kosarunkba. Még ha úgy is gondoljuk, hogy jól ismerjük a gombafajtákat, akkor is az a biztos, ha megmutatjukegy szakértőnek a leszedett gombákat.

 

Többféle gombát kap Debrecen városa külföldről is, csomagolt vagy konzervált formában, esetleg mélyhűtötten is kaphatók ezek a boltokban. Az ilyen árutól nem kell félni, mert teljes mértékben biztonságosak.

 

Ha Debrecenben egy vendéglőben fogyasztunk gombás ételeket, abban is meg lehet bízni. Remélhetőleg az alapanyag tárolásánál nem követnek el mulasztást és frissen tudják a jó gombás ételeket a vendég elé tenni.

 

A legtöbben nagyon kedvelik a gombát Debrecenben. Szívesen fogyasztják több formában is. Például reggelire egy gombás rántotta kiváló eledel.

 

A gombáknak van egy kellemetlen oldala is, amikor ezek nevét egészségügyi szempontból emlegetjük, de erről jobb nem szót ejteni.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén