---

Édességek Debrecen

2022.05.31. 12:21:59

Debrecen városában az emberek jelentős része szereti az édességeket. A cukrászdák, fagylaltozók széles választékkal állnak az emberek rendelkezésére. Sok féle fagylalt, torta és egyéb édes süteményekből válogathat ezeken a helyeken az édes szájú vásárló.

tovább...

---

Diákok Debrecen.

2022.05.01. 18:23:38

Debrecenben több iskolában tanulhatnak a diákok. Alsó és felső tagozatban, az általános iskolákban, valamint a középiskolákban, az érettségi megszerzéséhez. A helyi egyetem híres, rendkívül magas fokon oktat és komoly tudás szükséges az ide való bekerüléshez is.

tovább...

---

Divat Debrecen

2022.04.01. 10:51:26

Debrecen városában a divat követése fontos dolog, elsősorban a hölgyek körében és az öltözködésre vonatkoztatva. A külső megjelenés sokat elárul az illetőről és többen meg is nézik, véleményt alkotva, amit fennhangon nem szokás közölni.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:44:27

Debrecenben a humor nagyon fontos az emberek köznapi életében. A humoristák, vígjátékok, színházi bohózatok, újságok vicces rovatai egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy aki igényli, jókat tudjon nevetni. A rengeteg probléma mellett szinte mindenkinek szüksége van humorra.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:42:28

tovább...

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

 

Debrecen városában sokan szeretnek otthon barkácsolni, javítgatni, apróbb tárgyakat készíteni. Van, aki ezt szöszmötölésnek nevezi, persze tréfásan.

 

Ehhez a szabadidős tevékenységhez nagy segítséget nyújtanak a barkácsboltok, kertész áruházak és hasonló jellegű üzletek.

 

A leggyakrabban keresett cikkek közé tartozik a gyalu, fűrész, kalapács és még jó néhány szerszám. Ezekkel elsősorban a fa alapanyagokat lehet megmunkálni, illetve ezekből készíteni egy hasznos tárgyat, például a konyhába egy polcot.

 

Ebbe a kategóriába sorolhatjuk apróbb dolgok karbantartását és javítását is. Ha valami meglazul, azt csavarhúzóval vagy villás kulccsal meg kell erősíteni, elkerülve ezzel a nagyobb hibát.

 

Ha valakinek nem kell pár dologért fizetni egy szakembernek, már akkor is hasznos volt a tevékenysége. Arról nem is beszélve, hogy mennyi időt kell várni, amíg egy szerelő kijön a helyszínre.

 

Csak az tudja igazából örömmel csinálni a barkácsolást, akinek ehhez tehetsége, kedve és ideje is van.

 

Erőltetni ezt a tevékenységet sem szabad, ahogyan ez igaz jó néhány más dologra is.

 

Ha magától barkácsol egy férfi és nem a felesége felszólítására, akkor sokkal nagyobb eredményt tud felmutatni a végén és anyagilag is jobban jár a család.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén