---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

 

Debrecen városában sokan szeretnek otthon barkácsolni, javítgatni, apróbb tárgyakat készíteni. Van, aki ezt szöszmötölésnek nevezi, persze tréfásan.

 

Ehhez a szabadidős tevékenységhez nagy segítséget nyújtanak a barkácsboltok, kertész áruházak és hasonló jellegű üzletek.

 

A leggyakrabban keresett cikkek közé tartozik a gyalu, fűrész, kalapács és még jó néhány szerszám. Ezekkel elsősorban a fa alapanyagokat lehet megmunkálni, illetve ezekből készíteni egy hasznos tárgyat, például a konyhába egy polcot.

 

Ebbe a kategóriába sorolhatjuk apróbb dolgok karbantartását és javítását is. Ha valami meglazul, azt csavarhúzóval vagy villás kulccsal meg kell erősíteni, elkerülve ezzel a nagyobb hibát.

 

Ha valakinek nem kell pár dologért fizetni egy szakembernek, már akkor is hasznos volt a tevékenysége. Arról nem is beszélve, hogy mennyi időt kell várni, amíg egy szerelő kijön a helyszínre.

 

Csak az tudja igazából örömmel csinálni a barkácsolást, akinek ehhez tehetsége, kedve és ideje is van.

 

Erőltetni ezt a tevékenységet sem szabad, ahogyan ez igaz jó néhány más dologra is.

 

Ha magától barkácsol egy férfi és nem a felesége felszólítására, akkor sokkal nagyobb eredményt tud felmutatni a végén és anyagilag is jobban jár a család.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén