---

Édességek Debrecen

2022.05.31. 12:21:59

Debrecen városában az emberek jelentős része szereti az édességeket. A cukrászdák, fagylaltozók széles választékkal állnak az emberek rendelkezésére. Sok féle fagylalt, torta és egyéb édes süteményekből válogathat ezeken a helyeken az édes szájú vásárló.

tovább...

---

Diákok Debrecen.

2022.05.01. 18:23:38

Debrecenben több iskolában tanulhatnak a diákok. Alsó és felső tagozatban, az általános iskolákban, valamint a középiskolákban, az érettségi megszerzéséhez. A helyi egyetem híres, rendkívül magas fokon oktat és komoly tudás szükséges az ide való bekerüléshez is.

tovább...

---

Divat Debrecen

2022.04.01. 10:51:26

Debrecen városában a divat követése fontos dolog, elsősorban a hölgyek körében és az öltözködésre vonatkoztatva. A külső megjelenés sokat elárul az illetőről és többen meg is nézik, véleményt alkotva, amit fennhangon nem szokás közölni.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:44:27

Debrecenben a humor nagyon fontos az emberek köznapi életében. A humoristák, vígjátékok, színházi bohózatok, újságok vicces rovatai egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy aki igényli, jókat tudjon nevetni. A rengeteg probléma mellett szinte mindenkinek szüksége van humorra.

tovább...

---

Humor Debrecen.

2022.03.01. 12:42:28

tovább...

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecen városában a teheráru fuvarozásának nagy szerepe van a lakosság ellátásában, elsősorban az élelmiszerek tekintetében.

 

Az árunak el kell jutnia a termelőtől a nagykereskedésekbe és onnan a fogyasztókhoz. A háziasszonyok megvásárolják az alapanyagot és abból főznek finom ételeket a családnak.

 

Természetesen nem csak a nők tudnak főzni. Sok férfi is jeleskedik ezen a téren.

 

Előfordul, hogy közvetlenül az előállító szállítja le tehergépkocsijával a termékét az elárusító üzletbe. Ez a ritkábbik eset. Ilyenkor kicsivel jobban jár a vásárló az ár tekintetében, mert kimarad a folyamatból egy viszonteladó.

 

Az alapvető élelmiszerek mellett sok más árut is el kell szállítani egyik helyről a másikra. Építőanyagokat, műszaki cikkeket és sok más jellegű anyagot is el kell juttatni a rendeltetési helyére.

 

Ebben a folyamatban a gépkocsivezetők felelőssége nagy. A vezetésre való odafigyelés mellett az áru biztonságos szállítására is figyelmet kell fordítani.

A rakodók tevékenysége is igényli a sofőr figyelmét.

 

A nagy áruházakba kamionok szállítják az árut. Itt a rakodás általában gépesített formában történik, del éteznek önrakodó szerkezettel felszerelt tehergépjárművek is.

 

A legtöbb esetben magánvállalkozók végzik a teherfuvarozást Debrecenben, kisebb és nagyobb szinten egyaránt.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén