---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

 

Debrecen városában több szép templom is található. A szabad vallásgyakorlás folytán több református, katolikus és más felekezethez tarozó templomba is betérhetünk a civis városba.

 

A leghíresebbnek és leggyakrabban látogatottnak mondhatjuk a Kossuth-téren található református Nagytemplomot.

Itt több neves előadó is fellépett az elmúlt időszak folyamán.

 

Természetesen olyan művészek, akiknek a stílusa megfelelt ennek a helynek, minden szempontból. Ide sorolhatjuk Koncz Zsuzsát is, lírai hangvitelű, szép dalaival.

 

Nem messze tőle található a „Csonkatemplom”, mely szintén református és kistemplomnak számít az előzőekben említetthez képest.

 

A katolikus templomok között az egyik leggyakrabban látogatott a Szent Anna Székesegyház.

 

Sok esetben olyan emberek is ellátogatnak a templomokba, akik nem vallásosak, illetve nem gyakran jönnek ilyen helyre. A látványosság és különlegesség vonzza őket. Sok turista is kedvelt helynek tekinti a templomokat.

 

Zsinagóga is található Debrecenben, a Pásti utcában. A zsidó vallásnak is megvan tehát az alkalmas helye, valamennyi odatartozó számára.

 

Elmondhatjuk tehát, hogy valamennyi felekezet hívei megtalálhatják a számukra megfelelő templomot a civis városban.

 

A templomok díszes belseje, a fő és mellékhajók kiképzése, rendkívül impozáns még azok részére is, akik nem tartoznak a hívők táborába.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén