---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Fotó Debrecen.

2020.09.01. 10:25:17

A fényképezés sokak kedvenc időtöltéseinek egyike Debrecenben. Rengeteg látnivaló van itt, amit érdemes megörökíteni, akár albumba tenni és bármikor újra megnézni. Ez emberekre és tárgyakra egyaránt vonatkozik.

 

Kiváló festmények, szobrok vagy egyéb művészi alkotások sokaságát lehet lefotózni Debrecenben. Az alkalmi eseményeken is gyakori a fényképezés. Itt kiemelhetünk egy esküvőt és az azt követő lakodalmat.

 

Sajnos temetéseken is készítenek felvételeket olykor, de a vidámabb témákat helyezzük inkább előtérbe.

 

A fotózásra ma már rendkívül modern eszközök állnak rendelkezésre. Nagyon régen még hosszú időt kellett várni, amíg a fényképészetben elkészítették számunkra a fotókat és nem is volt ez annyira olcsó mulatság.

 

Az igazolványképeket is elkészítik azonnal az okmányirodákban az erre kiépített kis fülkékben történő fotózás után, ezzel nagymértékben megrövidítve a várakozási időt, egészében tekintve.

 

A fényképezés olykor kellemetlen helyzeteket is teremthet bizonyos emberek számára, például egy bűnözés esetében történő rajtaütésnél. Itt már bizonyítékul is szolgálhatnak ezek a fotók, melyek a bíróság előtt is felhasználhatók, bár meg kell jegyeznünk, hogy létezik fotómontázs is.

 

Maradjunk annál, hogy a szép dolgok fotózását helyezzük az előtérbe és ezeket őrizzük meg az utókor számára.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén