---

Szerszámok Debrecen.

2021.01.31. 10:56:30

Debrecen városában a szerszámok komoly szerepet töltenek be a napi életben. a mesterek az alapanyagokat csak ezekkel tudják megmunkálni, de még a kiskerti munkákhoz is kellenek különböző szerszámok, ahogyan több más területre is.

tovább...

---

Barkácsolás Debrecen.

2020.12.22. 12:42:11

Debrecenben sokan szeretnek barkácsolni. A barkácsboltokban árult szerszámok ehhez nagy segítséget adnak. Hasznos időtöltés ez azok számára, akik jó kedvvel és tehetséggel megáldva űzik ezt a tevékenységet. Kényszer hatására ez a dolog nem működik.

tovább...

---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

Nyári szórakozás Debrecen

2020.07.01. 12:12:34

 

A járvány kissé enyhült, így Debrecenben is beindulhat lassan az élet, abban az értelemben, hogy a rendezvények, bizonyos megkötések mellett, újra rendelkezésükre állnak a helyieknek és a turistáknak egyaránt.

 

Az előadások jó szórakozást jelentenek mindenki számára a civis városban. A színházakat és a mozikat újra lehet látogatni. A több hónapi bezártság elsősorban a fiatalabb korosztályt viselte meg. Ők zenés szórakozóhelyeken tánccal kapcsolódhatnak ki. A discok erre kiváló lehetőséget nyújtanak.

 

A kánikulai napokon felüdülést nyújthatnak a strandok. A Nagyerdei Strandfürdő erre a legalkalmasabb Debrecenben. Itt élmény és hullámfürdő is elősegíti valamennyi korosztály önfeledt szórakozását és pihenését.

 

A belépőjegyek is talán megfizethetőek, bár ez mindig egyénre szabottan vehető figyelembe.

 

A csónakázó tó is csak jó időben jelent igazán szórakozást, ahogyan az Állatkert és a Vidámpark is, szintén a Nagyerdőn belül.

 

A szép időben lehet sétákat tenni a Kossuth-téren. Ez a hely Debrecen városának egyik büszkesége. Több fagylaltozóba is be lehet térni, enyhítendő a meleg elviselését.

A tér melletti utcákban fák hűvösében lehet tölteni az időt, annak, akinek erre lehetősége van és kedvet is érez hozzá.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén