---

Teherfuvarozás Debrecen.

2020.11.29. 17:17:48

Debrecenben minden fajta árut el kell szállítani egyik helyről a másikra, vagyis a gyártótól a felhasználóig. Többnyire magánfuvarozó cégek látják el ezt a tevékenységet. A legfontosabb az élelmiszerszállítás és ezt követik az egyéb áruk.

tovább...

---

Márton-napi Libator Debrecenben.

2020.11.09. 12:12:09

tovább...

---

Templomok Debrecen.

2020.11.02. 13:02:09

Debrecen városában minden vallás hívei megtalálhatják a nekik megfelelő templomot. A református Nagytemplom a leghíresebb valamennyi közül. Találhatók itt kisebb református, katolikus templomok és a zsidó vallást gyakorlóknak Zsinagóga a Pásti utcában.

tovább...

---

Madarak Debrecen.

2020.09.30. 17:09:21

Debrecenben sok madarat lehet látni az utcákon, köztereken. Ezek jelentős része veréb és feketerigó, de rengeteg galamb is szedegeti a morzsákat. A helyi állatkertben több féle, ritka, egzotikus jellegű madarat láthatnak a látogatók, de elvétve vannak itt házi szárnyasok is.

tovább...

---

Fotó Debrecen.

2020.09.01. 10:25:17

A fényképezés Debrecenben sokaknak kedvenc időtöltést és szórakozást jelent. Sok szép esemény, vagy műalkotás, épület és több más hasonló áll rendelkezésre fotózás céljából a civis városban. A fényképek olykor bűnügyben is lehetnek bizonyítékok bírósági per folyamán.

tovább...

Nyári szórakozás Debrecen

2020.07.01. 12:12:34

 

A járvány kissé enyhült, így Debrecenben is beindulhat lassan az élet, abban az értelemben, hogy a rendezvények, bizonyos megkötések mellett, újra rendelkezésükre állnak a helyieknek és a turistáknak egyaránt.

 

Az előadások jó szórakozást jelentenek mindenki számára a civis városban. A színházakat és a mozikat újra lehet látogatni. A több hónapi bezártság elsősorban a fiatalabb korosztályt viselte meg. Ők zenés szórakozóhelyeken tánccal kapcsolódhatnak ki. A discok erre kiváló lehetőséget nyújtanak.

 

A kánikulai napokon felüdülést nyújthatnak a strandok. A Nagyerdei Strandfürdő erre a legalkalmasabb Debrecenben. Itt élmény és hullámfürdő is elősegíti valamennyi korosztály önfeledt szórakozását és pihenését.

 

A belépőjegyek is talán megfizethetőek, bár ez mindig egyénre szabottan vehető figyelembe.

 

A csónakázó tó is csak jó időben jelent igazán szórakozást, ahogyan az Állatkert és a Vidámpark is, szintén a Nagyerdőn belül.

 

A szép időben lehet sétákat tenni a Kossuth-téren. Ez a hely Debrecen városának egyik büszkesége. Több fagylaltozóba is be lehet térni, enyhítendő a meleg elviselését.

A tér melletti utcákban fák hűvösében lehet tölteni az időt, annak, akinek erre lehetősége van és kedvet is érez hozzá.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén