---

Mezőgazdasági gépek Debrecen.

2020.08.05. 10:07:42

Debrecen városában nagy szerepe van az egyszerűbb mezőgazdasági gépeknek a kiskertekben. A külvárosokban és a városin kívül már nagyobb földterületeket is művelnek és ehhez traktorokra, valamint más komolyabb gépekre is szükség van, a köznapi életben.

tovább...

---

Nyári szórakozás Debrecen

2020.07.01. 12:12:34

Debrecen városában több lehetőség is van nyáron a szórakozásra, pihenésre és kikapcsolódásra. A nagy melegben a strand adhat felüdülést, de egy jó fagylalt elfogyasztása a Kossuth-tér egyik fagylaltozójában sem jelent sokkal kisebb örömet. A fák árnyékában hűsölni is jó.

tovább...

---

Bélyegek Debrecen.

2020.06.01. 10:39:58

Debrecen városában a bélyegeknek fontos szerepük van. Postai küldemények díjának lerovására használják elsősorban. Igazán szép célja azonban a gyűjtésnek van. Új és használt bélyegeket egyaránt gyűjtenek a filatelisták. A régebbi bélyegek közt több, nagyon értékes is található.

tovább...

---

Szépségápolás Debrecen.

2020.04.29. 16:08:28

Debrecen városában rendkívül fontos szempont a tisztaság, szépségápolás és a jó megjelenés. Ezt több szépségszalon segíti a városban. A haj és arc kezelése mellett nem elhanyagolható a kéz és lábápolás sem. Ezekre több krém és egyéb anyag áll rendelkezésre.

tovább...

---

Tervezés Debrecen.

2020.04.01. 17:35:57

Debrecen városában sok ember tervez előre rövid, vagy hosszabb távra. Ez az életfelfogás helyes. Többen nem készítenek sohasem hasonló tervet. Léteznek olyan tervek is, amelyek építményekre, házakra vonatkoznak, ilyenek az építési tervek és tervrajzok is.

tovább...

Nyári szórakozás Debrecen

2020.07.01. 12:12:34

 

A járvány kissé enyhült, így Debrecenben is beindulhat lassan az élet, abban az értelemben, hogy a rendezvények, bizonyos megkötések mellett, újra rendelkezésükre állnak a helyieknek és a turistáknak egyaránt.

 

Az előadások jó szórakozást jelentenek mindenki számára a civis városban. A színházakat és a mozikat újra lehet látogatni. A több hónapi bezártság elsősorban a fiatalabb korosztályt viselte meg. Ők zenés szórakozóhelyeken tánccal kapcsolódhatnak ki. A discok erre kiváló lehetőséget nyújtanak.

 

A kánikulai napokon felüdülést nyújthatnak a strandok. A Nagyerdei Strandfürdő erre a legalkalmasabb Debrecenben. Itt élmény és hullámfürdő is elősegíti valamennyi korosztály önfeledt szórakozását és pihenését.

 

A belépőjegyek is talán megfizethetőek, bár ez mindig egyénre szabottan vehető figyelembe.

 

A csónakázó tó is csak jó időben jelent igazán szórakozást, ahogyan az Állatkert és a Vidámpark is, szintén a Nagyerdőn belül.

 

A szép időben lehet sétákat tenni a Kossuth-téren. Ez a hely Debrecen városának egyik büszkesége. Több fagylaltozóba is be lehet térni, enyhítendő a meleg elviselését.

A tér melletti utcákban fák hűvösében lehet tölteni az időt, annak, akinek erre lehetősége van és kedvet is érez hozzá.

 

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén