---

Madarak Debrecen.

2020.09.30. 17:09:21

Debrecenben sok madarat lehet látni az utcákon, köztereken. Ezek jelentős része veréb és feketerigó, de rengeteg galamb is szedegeti a morzsákat. A helyi állatkertben több féle, ritka, egzotikus jellegű madarat láthatnak a látogatók, de elvétve vannak itt házi szárnyasok is.

tovább...

---

Fotó Debrecen.

2020.09.01. 10:25:17

A fényképezés Debrecenben sokaknak kedvenc időtöltést és szórakozást jelent. Sok szép esemény, vagy műalkotás, épület és több más hasonló áll rendelkezésre fotózás céljából a civis városban. A fényképek olykor bűnügyben is lehetnek bizonyítékok bírósági per folyamán.

tovább...

---

Mezőgazdasági gépek Debrecen.

2020.08.05. 10:07:42

Debrecen városában nagy szerepe van az egyszerűbb mezőgazdasági gépeknek a kiskertekben. A külvárosokban és a városin kívül már nagyobb földterületeket is művelnek és ehhez traktorokra, valamint más komolyabb gépekre is szükség van, a köznapi életben.

tovább...

---

Nyári szórakozás Debrecen

2020.07.01. 12:12:34

Debrecen városában több lehetőség is van nyáron a szórakozásra, pihenésre és kikapcsolódásra. A nagy melegben a strand adhat felüdülést, de egy jó fagylalt elfogyasztása a Kossuth-tér egyik fagylaltozójában sem jelent sokkal kisebb örömet. A fák árnyékában hűsölni is jó.

tovább...

---

Bélyegek Debrecen.

2020.06.01. 10:39:58

Debrecen városában a bélyegeknek fontos szerepük van. Postai küldemények díjának lerovására használják elsősorban. Igazán szép célja azonban a gyűjtésnek van. Új és használt bélyegeket egyaránt gyűjtenek a filatelisták. A régebbi bélyegek közt több, nagyon értékes is található.

tovább...

Szépségápolás Debrecen.

2020.04.29. 16:08:28

A restünk ápolása kiemelkedően fontos. A szépség megtartása elsősorban a hölgyeknél jelent kiemelkedő tevékenységet, de a férfiak körében sem ismeretlen ez a fogalom.

 

Debrecenben több lehetőség van szépítkezésre, az otthoniak mellett, szépségszalonokban. Ezek tevékenységét több részre oszthatjuk.

 

Az első az arc ápolása, hogy megőrizze feszességét, kellemes külsejét. Erre többféle arckrém és egyéb arcápoló anyag áll rendelkezésre. Van, ami kimondottan a korai ráncosodást akadályozza meg.

 

Az arc után rátérhetünk a hajra. A nők részére a fodrászok nagyon sok fajta frizurát találtak ki és folyamatos újításokkal állnak elő.

 

A kéz ápolása is fontos. A manikűr sem kimondottan a hölgyek kiváltsága. Nem árt, ha egy férfikéz is ápolt. Kézkrémek is segítik ezt a tevékenységet.

 

A tisztántartás valamennyi említett testrész esetében a legfontosabb, majd ezt követi a regeneráló és szépítőszerek használata, valamennyi korábban említett esetben.

 

A lábápolásra is érdemes fordítani néhány szót. A pedikűrösök nagy odafigyeléssel és fájdalommentesen végzik tevékenységüket. A hölgyek java része festi is a körmeit. Erre a célra nagyon sok féle körömlakk került piacra.

 

Debrecenben tehát nagyon fontos szempont a szépségápolás, elsősorban a jó megjelenés miatt.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén