---

Nyári szórakozás Debrecen

2020.07.01. 12:12:34

Debrecen városában több lehetőség is van nyáron a szórakozásra, pihenésre és kikapcsolódásra. A nagy melegben a strand adhat felüdülést, de egy jó fagylalt elfogyasztása a Kossuth-tér egyik fagylaltozójában sem jelent sokkal kisebb örömet. A fák árnyékában hűsölni is jó.

tovább...

---

Bélyegek Debrecen.

2020.06.01. 10:39:58

Debrecen városában a bélyegeknek fontos szerepük van. Postai küldemények díjának lerovására használják elsősorban. Igazán szép célja azonban a gyűjtésnek van. Új és használt bélyegeket egyaránt gyűjtenek a filatelisták. A régebbi bélyegek közt több, nagyon értékes is található.

tovább...

---

Szépségápolás Debrecen.

2020.04.29. 16:08:28

Debrecen városában rendkívül fontos szempont a tisztaság, szépségápolás és a jó megjelenés. Ezt több szépségszalon segíti a városban. A haj és arc kezelése mellett nem elhanyagolható a kéz és lábápolás sem. Ezekre több krém és egyéb anyag áll rendelkezésre.

tovább...

---

Tervezés Debrecen.

2020.04.01. 17:35:57

Debrecen városában sok ember tervez előre rövid, vagy hosszabb távra. Ez az életfelfogás helyes. Többen nem készítenek sohasem hasonló tervet. Léteznek olyan tervek is, amelyek építményekre, házakra vonatkoznak, ilyenek az építési tervek és tervrajzok is.

tovább...

---

Az Alma együttes gyerekműsora Debrecenben.

2020.03.08. 17:48:52

Március 22-én, vasárnap délelőtt tíz órától ad a gyermekeknek zenés műsort az Alma együttes Debrecenben, a Kölcsey Központban. Elhangzanak majd a legszebb dalok, melyeket a kicsik nagyon kedvelnek, a szokásos közvetlen, játékos formában.

tovább...

Szépségápolás Debrecen.

2020.04.29. 16:08:28

A restünk ápolása kiemelkedően fontos. A szépség megtartása elsősorban a hölgyeknél jelent kiemelkedő tevékenységet, de a férfiak körében sem ismeretlen ez a fogalom.

 

Debrecenben több lehetőség van szépítkezésre, az otthoniak mellett, szépségszalonokban. Ezek tevékenységét több részre oszthatjuk.

 

Az első az arc ápolása, hogy megőrizze feszességét, kellemes külsejét. Erre többféle arckrém és egyéb arcápoló anyag áll rendelkezésre. Van, ami kimondottan a korai ráncosodást akadályozza meg.

 

Az arc után rátérhetünk a hajra. A nők részére a fodrászok nagyon sok fajta frizurát találtak ki és folyamatos újításokkal állnak elő.

 

A kéz ápolása is fontos. A manikűr sem kimondottan a hölgyek kiváltsága. Nem árt, ha egy férfikéz is ápolt. Kézkrémek is segítik ezt a tevékenységet.

 

A tisztántartás valamennyi említett testrész esetében a legfontosabb, majd ezt követi a regeneráló és szépítőszerek használata, valamennyi korábban említett esetben.

 

A lábápolásra is érdemes fordítani néhány szót. A pedikűrösök nagy odafigyeléssel és fájdalommentesen végzik tevékenységüket. A hölgyek java része festi is a körmeit. Erre a célra nagyon sok féle körömlakk került piacra.

 

Debrecenben tehát nagyon fontos szempont a szépségápolás, elsősorban a jó megjelenés miatt.

Képek Debrecenről
Szálláshelyek és látnivalók Debrecenben és környékén